Hoe maak je een Beanie Met een Loom BreiBreimachines zijn ronde of rechte weefgetouwen met pinnen uitsteken bovenste niveau. De pinnen op een mesh weefgetouw in de plaats van breinaalden voor de breister om objecten met behulp van garens te creëren. U kunt een cirkelvormige breien weefgetouw gebruiken om een ​​beanie stijl hoed maken als je de basis formaat van hoe je een mesh ronde frame gebruikt opslaan.

Anker uw garen om het anker pen op het frame. Dit is de pen die uitsteekt vanaf de zijkant van het frame; wikkel de draad rond deze pen drie of vier keer om de draad op zijn plaats houden.

Wikkel uw garen om het pinnetje meteen aan de rechterkant van de pin anker. Wikkel de as tegen de klok in, alsof je het schrijven van een cursieve kleine letter "e". Blijf elke andere pen wikkelen op dezelfde manier kloksgewijs rondom het frame.


Als je terug naar je eerste pin, wikkel het frame nog twee keer, zodat er in totaal drie cycli van garen op de pen kunnen zijn. Veranker de draad rond de pin anker voor de tweede keer.

Gebruik de draad frame of haaknaald aan de onderste ring til de eerste sport. Til het garen lus en de pin van de buitenkant naar de binnenkant van het frame en laat de ring aan de binnenzijde. Herhaal dit elke trede op het frame, beweegt de klok mee.

Aan het einde van een reeks lussen, voeren de draad van het anker pen en wikkel elke sport weer, dan nog gebreide rij met haak van het frame. Herhaal dit proces totdat de dop haar gewenste hoogte bereikt.

Snijd de werkende garen, het verlaten van een staart van de 10 centimeter. Bevestig een groot oog stompe naald en draad de naald door elke cyclus links op het frame, waardoor lussen als je gaat. Trek stevig aan het garen een koord aan de bovenkant van de muts sluiten. Trek de draad aan het werk in de hoed, een knoop in uw stof en opgehangen door uw grote ogen stompe naald.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha