Hoe maak je een bad Mitt BreiEen washandje is een geweldige manier om te schrobben in het bad of douche. Je hand past comfortabel in de handschoen, klaar voor zeep of gel. Bath handschoenen zijn ook bruikbaar in de badkuip kind en een zachte wasbeurt voor een pasgeborene, zonder jagen een washandje. Als u weet dat de basis van hoe om te breien, zou dit bad handschoen handgemaakt en een stuk zeep een doordachte geschenk voor een vriend te maken.

Begin 72 mazen met de breinaalden en garen.

Brei iedere nld tot het werk maatregelen 9 centimeter lang. Kant af, waardoor er een staart van draad 36 centimeter lang.


Vouw het stuk van het werk in de helft en rijg het tapijt naald met de staart garen. Naaien van de twee helften van de handschoen bad samen met de naald en draad, waardoor één zijde open. Knoop en knip de draad af.

Plaats de haak in de bovenste rand van de open handschoen bad hoek. Trek de draad draad door de raad van bestuur. Neem een ​​andere thread draad en haal deze door de lus op de haak om een ​​gehaakte ketting te maken. Herhaal, het maken van 10 kettingen aan een ring opknoping bad handschoen.

Plaats de haak in de bovenste rand van het bad mat en trek de draad door. Knoop en knip de draad af.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha