Hoe maak je een Baby Sling Wrap makenHet dragen van een baby in een draagdoek of wrap is een van de beste manieren om een ​​ouder kan binden met een kind. Het dragen van een kind volbrengt verschillende dingen. Het helpt de ouder en kind relatie met elkaar. Het helpt ook het kind voelt zich getroost en veilig. Het dragen van een baby maakt het ook mogelijk een ouder beide handen te gebruiken voor diverse taken en activiteiten met behoud van een kind dicht en gekruld.

Er zijn vele mogelijkheden voor een draagzak. Sommige draagzakken en wraps zijn erg duur. Als u wilt uw baby te dragen nog steeds niet willen om een ​​dure woningen te kopen, kon je de wrapper voor slechts $ 5 te maken als je het geluk hebt om het weefsel in een bak van vereffening te vinden.

Een paar minuten van de tijd en een paar meter van de stof zijn allemaal die nodig zijn om een ​​draagdoek om uw baby te dragen maken.

Kies een middelzware fleece of een weefsel van katoen gebreid. Geen van deze weefsels vereist geen afwerking hun ruwe randen, dus dit is een no-sew project!

Was en droog de stof voordat u verder gaat met het project.


Het oprekken van de stof op een vlakke ondergrond. Vijf meter is vrij lang, dus een plan werkt goed voor dit.

Snijd de stof in de lengte doormidden tot twee behuizingen kind 30-inch-by-5-yard te creëren.

Gebruik maken van een film en de ander houden als reserve of geef het aan een vriend.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha