Hoe maak je een baby Skunk Kostuum makenSoms kan het moeilijk zijn om de juiste kostuum Halloween vinden voor uw kind. Een stinkdier is een schattig kostuum voor een kind, vooral als ze een beetje 'stinker. Dit kostuum is zeer eenvoudig te doen, en uw kinderen kunnen veel plezier te helpen creëren van dit schattige kostuum hebben. U kunt creatief denken gebruiken en voeg uw eigen speciale aanraking, als je wilt.

Snijd een afgeronde ovale witte vacht op de buik of het stinkdier kostuum. De grootte van de ovale zal afhangen van de grootte van uw kind, maar u wilt er zeker van dat het op het sweatshirt past. Het is mogelijk om dit bevestigen aan de trui manieren: hetzij de lijm, veiligheidsspelden of naaien op.

Snijd een kleine strook van wit bont op de motorkap van de sweatshirt te worden bevestigd. Ook zal afhangen van de grootte van de mazen en kind. Na het uitsnijden van dit materiaal, kunt u bevestigen aan de kap. Soms helpt het als het kind heeft een capuchon op zijn hoofd voor de organisatie op de juiste manier. U kunt dan verwijder het sweatshirt, zodat u verbinding kunt maken.


Teken twee afgeronde oren op zwarte vilt. U wilt de grootte te vergelijken. Als u tevreden bent met uw oren zijn, kunt u ze snijden en hechten aan uw kap. Het wordt aanbevolen dat u met de hand of machine naai ze, zodat ze beter worden.

Kleed je kind. U kunt ook aankleden van uw baby met handschoenen zwarten, zwarten zwarte schoenen en sokken om de outfit compleet. Je zou ook willen meer kleren onder het kostuum als zij in het zal zijn en het is koud. Zorg ervoor dat ze comfortabel in hun kostuum.

Voeg make-up om het kostuum te voltooien. Een kleine witte vlek op het voorhoofd en snor zwarten zal het kostuum te voltooien en maak uw kind zien er schattig uit. Halloween kostuum make-up is verkrijgbaar bij de meeste grote retailers rond de feestdagen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha