Hoe maak je een baby servetten makenVeel ouders de voorkeur aan servetten en luiers te gebruiken voor kinderen, in plaats van het kopen van wegwerp. Als u een naaimachine, kunt u uw eigen servetten baby naar huis te maken. Voor het interieur, katoenen T-shirt werkt goed. Voor de buitenkant, flanel kiezen effen of decoratief, volgens uw smaak of volgens de gelegenheid. In het centrum van de luier, een spons of microvezeldoek is een goede keuze voor een absorberend kussen soaker.

Trace elke wegwerpluier op een stuk papier om een ​​patroon te maken. Knip de sjabloon.

Trek het patroon op een stuk flanel. Hierdoor wordt de buitenzijde van de luier.


Trek het patroon over twee stukken katoen aan de binnenkant van de luier.

Vouw een doek in de derde en dan ongeveer 4 cm breed en 12 cm lang. Dit zal de soaker pad zijn. Naai de vier hoeken, met behulp van een rechte steek, met de naaimachine.

Bevestig de soaker pad in het midden van een van de stukken stof naaien zigzagsteek rond de randen van het kussen.

Plaats het tweede stuk stof aan de binnenzijde boven het eerste stuk stof in het pad tussen hen. Leg de buitenste weefsel top. Zorg ervoor dat de randen zijn uitgelijnd, dan speld de stof aan elkaar in de buurt van de randen.

Naai de delen aan elkaar langs de randen, met een rechte steek op uw naaimachine. Knip de overtollige stof rond de randen met een schaar, zorg dat u de steken te snijden.

De posities van het elastiek in de luier, met een afwasbare marker, 1 duim van de randen van de band voorste, achterste taillegebied en beenopeningen.

Plaats het elastiek op het merk tot leven en naai de ene kant naar de voorkant riem met een rechte steek. Trek het elastiek om wat spanning te geven, dan naai het elastiek langs de lengte met een grote zigzagsteek. Snijd de resterende elastiek. Herhaal deze procedure voor het achterste taillegebied en beide benen van de luier.

Naaien stukken stof vangen de hoeken waar het leven voordat hij de achterkant taille. Dit elimineert de noodzaak om veiligheidsspelden gebruiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha