Hoe maak je een armband kleur Salvation maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 1


Heil armbanden, armbanden ook wel getuigen, worden gemaakt met kleurrijke kralen die een aantal van de principes van het christelijk geloof te vertegenwoordigen. De armbanden kunnen worden gemaakt met elegante glazen kralen voor een volwassene, hoewel het meer algemeen bekend als een vaartuig voor kinderen, met pony kralen plastic. Elke parel moet als het doen van de baan met een zondagsschoolklas of Vakantie Bijbel School worden besproken. Elke parel kleur kan ook worden gekoppeld aan bijbelverzen, en deze kunnen worden voorgelezen tijdens de bouw van de armband. Veel armbanden op de markt worden geleverd met een klein papieren dat de betekenis van elke kleur verklaart.

Een knoop ongeveer 3 cm van het ene uiteinde van de lederen koord.

Draad een gouden of parel gele kabel. Deze parel staat voor de hemel. Leg uit wat de betekenis van de hiel indien maken armbanden met een klas.


Voeg een zwart koord en legt uit dat staat voor de zonde. Volgen met een rode kraal voor het offer dat Jezus Christus.

Drop een wit koord om de kabel voor de zuiverheid van Christus, en de zuiverheid van een christen na zijn redding.

Plaats een blauwe parel aan de kabel om de Heilige Geest te vertegenwoordigen, en een kraal groen voor de eeuwige liefde van Jezus Christus.

Bind een andere knoop op zijn hoofd, en schuif het naar beneden zo dicht mogelijk bij de hiel groen. Bind de twee uiteinden van de lederen koord samen om de armband op de pols te verzekeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha