Hoe maak je dop van een man BreiEen keppeltje is een hoed passend dat de kop omringt en bedekt zijn oren. De stijl is geschikt voor mannen van alle leeftijden. Het ontwerp lijkt misschien eenvoudig, maar ook met een eenvoudig ontwerp als dit, zijn er belangrijke beslissingen stijl te maken. Zodra u de basisinstructies te breien schedeldak van een man hebt geleerd, kunt u werken in hun eigen specificaties van het ontwerp.

Aan de slag

Meet het hoofd van de persoon die de hoed zal dragen. De meeste mannen een omtrek van de kop 23 en 24 inches. Meet rond het breedste gedeelte.

Begin uw Skullcap

Kies het garen. Mooi garen in verschillende gewichten, materialen en texturen. Schedel van een mens kan zowel glad maas van een fijn garen medium gauge of funky en dikke, gebreid op breinld met dikke draad zijn. Mannen hebben de neiging om de voorkeur aan donkere kleuren en gedempt.


aflopende

Brei een monster van ten minste 2 vierkante inch met de naalden van afmetingen aanbevolen door de fabrikant van het garen. De aanbeveling wordt afgedrukt op het etiket van het garen. Als je van de manier waarop het monster verschijnt formidabel. Anders, een ander monster gebreid met naalden van verschillende maten tot de stof die u wilt krijgen. Brei het breien monster (brei een rij, averecht de volgende, herhaal). Tel het aantal punten in het monster dat een duim bestaan.

Vermenigvuldig het aantal punten in een centimeter van de omtrek van het hoofd. Dit is het aantal punten zal worden uitgebracht aan het breien beginnen. Deze hoed is plat breisel van beneden naar boven en aan elkaar genaaid. De aangegoten punten dichter bij het gezicht.

Beslissen wat voor soort structuur die u wilt rond de onderste rand. Start het aantal punten per inch, vermenigvuldigd met de omtrek van de kop.

Een breien een geribbeld, wierp een aantal punten op een breinaald twee maten kleiner dan die gebruikt zal worden voor het lichaam van de hoed. De rib patroon wordt gebreid met naalden kleiner omdat het een iets meer elastische mesh stof. Begin met een rib patroon (een breien, averecht één) breien en blijven het patroon, breien breisteken en averecht punten achteruit tot 2-4 centimeter. Brei nog vier centimeter als je wilt naar de rand omhoog te vouwen. Overschakelen naar breinld en neem gebreide totdat het weefsel is vijf centimeter lang. Als u een grens handboeien, moet de stof hoed negen centimeter lang zijn.

Om een ​​opgerolde rand breien, in plaats van de ribben, zal jersey (brei een rij, averecht de volgende, herhaal) beginnen. Het bestuur zal op natuurlijke krullen in een kleine rol besteld. Blijven voor zes centimeter.

Een brei een ribbelsteek grens, gebreide meerdere regels uitsluitend in rechte steek alvorens mesh. Jersey gebreid totdat de stof is 5 centimeter lang.

Begin dalingen op een lijn gebreid. Vermindert vorm de stof zodat deze voldoen aan de zachtheid van een weg. Verlaag rij een: acht mesh, en dan afnemen met breien twee punten bij elkaar. Rij twee: averecht rij. Rij drie: * zeven jersey, brei twee samen, herhaal van * tot het einde van de rij. Rij vier: averecht rij. Rij vijf: zes breien, brei twee samen, herhaal van * tot het einde van de rij. Rij zes: averecht rij. Rij zeven: vijf mesh, twee herhaalde samen van * tot het einde van de lijn. Rij acht: averecht rij.

Doorgaan met verlaging op deze manier, het verminderen van het aantal punten tussen afneemt tot het hebben van 4-6 resterende punten.

Knip de draad af, waardoor er een staart 24 centimeter. Threading op een wandtapijt naald en duw deze door de overgebleven punten. Trek strak en gebruik de draad om de hoed te naaien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha