HOE MAAK de benen lijken meer '? 10 Must Know-fashion tipsHOE MAAK de benen lijken meer '? 10 Must Know-fashion tips

Wilt u groter zijn en benen die gaan voor mijl? Nou, zelfs als niet iedereen is gezegend met lange, slanke benen, zijn er nog tal van dingen die je kunt doen om kortere benen langer lijken die niet op de hoogte zijn geweest. In feite, met een paar kleine trucjes van stijl, zou je eruit als je de benen u altijd al van gedroomd! Het gaat allemaal over de gek in het oog te laten denken dat de benen zijn langer dan ze werkelijk zijn, en het is niet zo moeilijk om te doen. Probeer maar eens een aantal van deze stijl tips om te leren kennen en te zien hoe je kunt maken je benen eruit zien alsof ze zijn veel langer dan ze werkelijk zijn.

1. Naakt schoenen

Maak je benen langer lijken, niet alle zweven boven rond mijl-hoge hakken, de kleur van de schoenen is ook belangrijk. Zwart is de kleur van de schoenen te dragen erger als je korte benen, want zwart zal uw voeten kijken kleiner. Draag schoenen die vleeskleurig zijn, en op deze manier zal er geen zichtbare lijn tussen de benen en voeten en, later, je benen langer lijken te zijn.


2. A-lijn rokken

Het dragen jurken en rokken lijn is een geweldige tip over hoe u uw benen langer te maken. Het is niet de lengte van het schort telt, is de vorm. A-lijn rokken wijzen op de taille en flare uit bij de bodem, en dat amplitude is uiteindelijk wat je de indruk dat je lange benen.

3. Zorg dat de kleur van uw schoenen aan de kleur van de broek

Als u jeans of broek, dan kiest hij de kleur van de schoenen aan de kleur van de broek zo dicht mogelijk. Dit is hetzelfde idee om schoenen met een naakt gekleurde rokken en jurken te dragen; Het stopt dat er een lijn met inbegrip van de laatste benen en voeten te starten.

4. Gebruik bronzer om de benen te verlengen

Nog een goede tip over hoe u uw benen langer te maken is dit: als je een rok of jurk, breng dan een vleugje bronzer in het midden van uw schenen, en maak je benen slanker en langer. Niet overdrijven de bronzer, maar, en zorg ervoor dat ze opgaan in goed. Het is gewoon een truc van het licht, maar het werkt!

5. zwarte kousen

Zwarte kousen altijd kijken glamoureuze en verleidelijk, en kan je benen langer lijken ook. Zwarte kousen geweldig werk te maken je benen langer lijken, vooral als de benen zijn een beetje 'op de grotere kant. Voor het beste effect, koppelen met een paar zwarte kousen en hakken zwarten benen lijken slanker en langer.

6. Vermijd horizontale lijnen

Horizontale lijnen op de poten te verkorten hun uiterlijk, terwijl de verticale lijnen je benen zal verlengen. Dus onze volgende tip over hoe u uw benen meer te maken om kleren met alle horizontale lijnen, of detail te voorkomen of zal het effect van het snijden van de poten in kleinere delen en dat zal je kijkt korter algemeen.

7. leven hoog

Het oog kan misleiden door lijnen met een hoge taille, dus, want we hebben de neiging om te denken dat de benen beginnen waar het leven. Als je rokken, jurken, of jeans die een hoge taille, of zelfs als je trek de kleren zo hoog op je leven te dragen, het geeft de indruk dat de benen zijn langer dan ze werkelijk zijn.

8. Tuck overhemden

Volgende goed advies over hoe u uw benen langer te maken is het altijd smullen in overhemden en blouses riem rokken of jeans, om zo het uiterlijk van de romp te verminderen en het verlengen van de uitstraling van uw benen. Laat je t-shirt los over de bovenkant van de jeans kan hij voelen zich meer comfortabel in de zomer, maar het gaat om uw benen er nog korter.

9. Probeer asymmetrische hemlines

Een andere goede truc om je benen langer lijken te asymmetrische zomen dragen. Ongelijke zomen zijn voor iedereen, maar, want er is een duidelijke lijn die aangeeft waar de uiteinden van de rok en benen beginnen, verwart het oog en maakt mensen denken over het hebben van meer beenruimte dan het echt.

10. Ga zwart en wit

Een andere truc die u kunt gebruiken met kleur is om alle één kleur uit je hoofd naar beneden om je tenen te brengen, de hele weg. Als ze overeenkomen met de kleur van de boven-, onder- en schoenen, zal de lijnen waar de benen beginnen en waar ze uiteindelijk vervagen. Het moet een exacte match voor de kleur niet, echter; verschillende tinten van dezelfde kleur zal nog steeds je langer kijken en je benen langer lijken.

Hoe kunt u uw benen langer te maken? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha