HOE MAAK de benen langer lijken? 10 TIPSHOE MAAK de benen langer lijken? 10 TIPS

Niet iedereen wordt geboren met super-lange benen die lijken te gaan voor altijd, maar niet jaloers zijn, want, hoe kort je benen, er zijn vele manieren om ze te lang en verleidelijk uitzien. De volgende keer dat je naar buiten, dan kunt u degene die alle bewonderende blikken van de jongens krijgt, en die jaloers, van de meisjes, met deze tien goede tips over hoe je je benen langer lijken te zijn.

1. Vermijd horizontale lijnen je kleren

Controleer uw garderobe en zorg ervoor dat je niet alle horizontale lijnen van detail op uw rok of jeans. Horizontale lijnen, ergens in de buurt van uw benen, maken je benen lijken korter en dikker. Je moet op zoek naar zo veel van een verticale profiel glad mogelijk te maken, om het uiterlijk van de lengte in de benen te verlengen.


2. Het dragen van hoge hakken

Een andere eenvoudige tip over hoe te maken je benen langer lijken te hoge hakken te dragen. Hielen voeg een paar centimeters naar uw lengte, dus ze zijn ideaal om de benen te strekken. Zelfs zo, niet hakken te dragen elke dag, omdat ze schade aan de enkels kunnen veroorzaken.

3. Gebruik wat bronzen benen

U kunt de lengte toe te voegen aan de benen door het uitvoeren van een aantal bronzer langs het scheenbeen. Dit voegt een extra verticale dimensie aan uw profiel dat een afbeelding van de grotere lengte zal creëren. Zorg ervoor dat u het mengen bronzer echter goed, zodat je niet een substantieel strip aan de voorkant van de benen te creëren.

4. Draag rokken en jurken met hoge taille

Nog een tip over hoe te maken je benen langer lijken te jurken, rokken of korte broek met een hoge taille. De hoge taillelijn geeft de illusie dat de bovenste helft van de benen boven de knieën zijn veel langer dan ze werkelijk zijn.

5. Draag de hielen naakt

Een andere populaire truc op hoe je je benen langer lijken te vleeskleurig hakken te dragen. Een paar hakken die zich vermengen met de kleur van je benen zal de onmiddellijke indruk van langere benen. Met hakken naakt, de lijn tussen die het been eindigt en begint de voet zal vervagen, in tegenstelling tot gekleurde hakken die een snijpunt gedefinieerd tussen de twee te geven.

6. Ga met verticale strepen

De horizontale lijnen maken benen er korter, verticaal, integendeel, verlengt het uiterlijk van je benen. Knielengte rokken speldstreep zijn ideaal voor dit; alle verticale lijnen in uw kleding zal het uiterlijk van grotere hoogte te geven.

7. zwarte kousen

Zwarte kousen zijn zo verleidelijk en kinderen ze helemaal gek! Ze zijn ook zeer geschikt voor het maken van uw benen kijken lang en elegant ook, dus voeg zwarte panty op je outfit en je moet een paar duim te voegen aan de lengte van je benen.

8. kortere rokken dragen

Nog een tip over hoe te maken je benen langer lijken is om kortere rokken te dragen. Een kortere zoom op rokken en jurken meer been vertonen en derhalve verhoging van de uitstraling van lengte. Tel dat op bij het goede leven waar we het eerder over hadden, en je zult echt verbaasd over het verschil het maakt hoe lang uw benen er zijn.

9. Probeer enkele gekleurde kleding

Onze volgende tip over hoe u uw benen langer te kijken is om te proberen om een ​​kleur te dragen. Het dragen van een effen kleur van boven naar beneden zal je kijken groter en uitbreiding van de lengte van de benen; alsmede variaties van dezelfde kleur zal hetzelfde lukken. Een blok van dezelfde kleur trekt het oog, verticaal, op en neer het lichaam, dat het uiterlijk van grotere hoogte zal geven.

10. lopen de wandeling!

De helft van de strijd met dit is waarschijnlijk uw mentale houding. Volg deze simpele tips en u denkt dat u lange benen en zal laten zien in uw lichaamstaal. Lopen hoog en trots en niet beschaamd van de benen, en je zult merken dat je krijgt hetzelfde bewonderende blikken, als iemand die benen zijn een mijl lange!

Hoe maak je benen langer lijken? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha