HOE LIPSTICK TOEPASSING? 10 fouten te LIPSTICK VERMIJDENHOE LIPSTICK TOEPASSING? 10 fouten te LIPSTICK VERMIJDEN

Lippenstift favoriete schoonheidsproduct is de meeste meisjes, maar afgezien van het advies dat je hebt van je moeder, eigenlijk niemand zit en leert de beste manier om het toe te passen. Waarschijnlijk heb je nog steeds met behulp van lippenstift op dezelfde manier heb je altijd, en je kan een aantal fouten dat niemand ooit eerder heeft gezegd te maken. Mooie lipstick kan je look veranderen en je ook meer zelfvertrouwen, dus lees deze tien voorkomende fouten die mensen maken met lippenstift en zien of een van hen op u van toepassing.

1. Niet scrubben

Als je niet de zorg van je lippen te nemen, dan kunt u gemakkelijk droog en gebarsten geworden. Het is heel belangrijk om exfoliëren en hydrateren je lippen regelmatig schilfers van dode huid die op de lippen lijken te vermijden. Als u niet exfoliëren, doet lippenstift niet verbergen de huidschilfers, eigenlijk maakt ze nog meer opvallen. De eenvoudigste manier om de lippen scrubben is van hen zachtjes te wrijven met een mengsel van korrels van suiker toegevoegd aan de olijfolie.


2. Gebruik een primer gebruiken

De meeste van de meisjes gebruik van een primer voor het aanbrengen van een fundering op hun gezicht, maar veel vrouwen niet tot een primer op de lippen. De sleutel van de labia majora is om te beginnen met de lippen soepel. Dit betekent regelmatig scrubben, zoals we al hebben gezegd, houden de lippen gehydrateerd bij regelmatig gebruik van een lippenbalsem en het gebruik van een primer voor het aanbrengen van lippenstift. Een primer zal een gladde basis voor de lipstick aan te sluiten bieden en zal ook helpen om het bloeden te stoppen met lippenstift.

3. Vanaf het verkeerde punt

Een andere veel voorkomende fout die mensen maken is dat ze beginnen met hun toepassing lippenstift vormen het uitgangspunt verkeerd. Ja, er is een recht en een verkeerde manier om lippenstift toe te passen! De aanbevolen plaats om te beginnen is in het midden van je lippen. Dit maakt het makkelijker om lippenstift toe te passen in een meer uniforme en zal u helpen om te stoppen met naar buiten de lip lijn.

4. Het gebruik van de verkeerde lipstick schaduw voor je lip-vormige

Als algemene regel, zal donkere lippenstift maak je lippen kijken dunner en lichter lippenstift zal ze groter lijken. Als je dunne lippen, moet u een lichtere tint te gebruiken om te voorkomen dat je lippen kijken nog dunner. Als je vollere lippen, dan is het tegenovergestelde waar te zijn en donkere tinten past waarschijnlijk beter dan lichte degenen.

5. Gebruik de lipstick niet ingesteld

Een ander nuttig advies over hoe om lippenstift toe te passen en maken het langer duren om te definiëren, zodat het niet uit kopjes en glazen komt wanneer u een drankje, of gewoon verdwijnen in de dag. Alles wat je hoeft te doen, om de lippenstift op lange termijn krijgen, is aan haar lippen te deppen met een tissue en dan een dun laagje transparante poeder van toepassing.

6. Het toepassen van lippenstift buiten de liplijn

Als je dunne lippen, dan kun je in de verleiding komen om te proberen om de illusie van grotere lippen uitbreiding van uw lippenstift over de liplijn te creëren. Dit kan kijken echt onnatuurlijk en onaantrekkelijk, dus als je wilt om vollere lippen te kijken, proberen met behulp van een lip voller of je kan een lichtere kleur lippenstift van toepassing op het midden van de lippen en dit zal de indruk geven dat je lippen zijn groter.

7. Laat lippenstift te krijgen op de tanden

Beetje lippenstift op uw tanden zien er echt cool, maar het is een probleem dat gemakkelijk kan worden vermeden. Om deze fout te truc te vermijden, droog je lippenstift met een tissue om het teveel te verwijderen, zet dan je vinger in je mond, zoals de mond in een "O" omheen en dan langzaam verwijderen van uw vinger. Elke lipstick die dreigde om op uw tanden zal nu op de vinger plaats.

8. Omdat het te verlegen met lippenstift

Laat je niet intimideren door de lippenstift en wees niet bang om te experimenteren een beetje 'te zijn. Veel vrouwen gewoon vasthouden aan een schaduw en zijn nerveus om te proberen donkere tinten of felle kleuren, omdat ze denken dat het zou kunnen te zijn. Het is echt de moeite waard te experimenteren met gewaagde lippenstift soms. Gewoon omdat het ziet er een beetje 'anders, dat betekent niet dat er niet geweldig.

9. Niet rekening houdend met huidskleur

Je moet je natuurlijke huidskleur overwegen bij het kiezen van een kleur lippenstift. Iedereen kan zien er fantastisch met rode lippenstift, maar andere kleuren zijn niet aan te passen aan uw huid. Als je een lichtere huidskleur en briljante tinten van roze en koraal werk goed. Als je een donkere huid, dan kiezen voor de pruim en bruin.

10. Te veel glitter!

Sorry dames, maar laat de glitter voor de jongens! Een lichte glans goed zal zijn, maar te veel glans niet echt kijken recht op, zeg, de dame een beetje 'meer volwassen en verfijnd.

Hoe je lippenstift toepassen? Wat zijn uw beste tips en trucs truc?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha