HOE LIPSTICK: 20 Make-up Tips & Tricks

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 4, 2015 Jgtc Schoonheid 5 18


HOE LIPSTICK: 20 Make-up Tips & Tricks

1) Om te komen tot meer duurzame lip kleur mengen je lip potlood met lippenstift op de rug van de hand en dan toe te passen op de lippen met een lip borstel.

2) Speel met lippenstift kleuren, het combineren van verschillende kleuren, maak uw eigen lip kleuren origineel.

3) Als je problemen hebt het uitlijnen van de lippen perfect hebben, probeer dan deze truc: de lip potlood toe te passen in de punten rond de lippen en vervolgens met elkaar verbinden van al deze punten. Zorg ervoor dat de natuurlijke liplijn te volgen.

4) Aan lippenstift bloeden te voorkomen, en vervolgens lippenstift toepassen lijn de contour van de lippen met de lip liner voorkeur om de kleur in te stellen.


5) Als u wilt een lichte stijging van de lippen te krijgen - het toepassen van een neutrale lip potlood dat dicht bij je natuurlijke lip kleur, breng dan lippenstift, voeg wat gloed op de boeg van uw liefde en in het midden van de onderlip en uiteindelijk lip favoriete toepassing

glans. Je lippen groter zijn!

6) Probeer uw vochtinbrengende crème te mengen met lippenstift op de rug van zijn hand, dan toe te passen op de lippen - u zult een lip kleur zachter en een beetje 'extra hydratatie voor je lippen te krijgen.

7) Probeer de lippenstift toe te passen met een lip borstel, die uw aanvraag nauwkeuriger zal maken en uw lippenstift zal langer duren.

8) Hoe te voorkomen dat je lippenstift op je tanden? Na het aanbrengen van lippenstift, bedek je vinger met een tissue en kijk rond in je mond, het maken van een "O" met je lippen, neem uw vinger uit en zie de overtollige lippenstift op levend weefsel.

9) Als u vindt dat uw lippenstift of lip liner te droog is, breng dan een lippenbalsem voor het doen van de truc, laten zinken in uw lippen voor ten minste 5 minuten, dan van toepassing lippenstift.

10) Dep een vleugje glinsterende glans in het midden van de lippen om die leuke, pruilen mond krijgen. Het zal ook uw lippen kijken iets groter.

11) Als u vindt dat de bovenlip is iets kleiner dan je billen, probeer deze schoonheid tip: Breng de lipstick iets lichtere kleur op de lippen kleiner en donkerder tint - de grootste. Het zal helpen om het uiterlijk in evenwicht te brengen.

12) Als u wilt uw lippenstift houden tijdens een diner, discreet likken het topje van de glazen voor het drinken, dat zal voorkomen dat uw lippenstift van de pers op het gereedschap.

13) Lipstick kan een geweldige crème blush geworden. Probeer het mengen van je lippenstift met vloeibare highlighter op de rug van de hand en dan toe te passen op de wangen en lippen om een ​​evenwichtige en elegante look.

14) Sluit je lippenstift met doorschijnende poeder, dat zal je lip kleur langer duren.

15) E 'kan ook het opzetten van je lippenstift met behulp van droge blush of oogschaduw matching.

16) Hier is de hoofdregel lipstick: hoe donkerder de huid, hoe donkerder de kleur van de lippen kunnen zijn.

17) Mix je favoriete lippenstift met een beetje 'vaseline om uw eigen kleurrijke glans te creëren.

18) om deze prachtige blik pouty bereiken, borstel je lippen met een schone tandenborstel. Solliciteer olijfolie op je lippen direct na. Niet alleen dit beauty make-up zal u helpen eventuele scheuren vergeten, maar ook, zal uw lippen, heldere natuurlijke rooskleurig te krijgen.

19) Om een ​​mondopening lijn creëer je lippen en toepassen lippenstift, dan dip een Q-tip in een concealer of stichting en lopen langs de liplijn, meng goed. Je lippen direct opvallen.

20) En mijn laatste tip is: het niet eens met uw make-up.

Ik hoop dat u deze make-up tips en trucs nuttig zijn gevonden.

Voel je vrij om je lippenstift te delen zoals het is in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  2   1
Juli- 5, 2015 | 00:03:50 | later 4 uur

Hou tips zoals altijd geweldig!

  2   0
Juli- 5, 2015 | 07:44:37 | later 12 uur

Hou de site!

  2   2
Juli- 5, 2015 | 12:07:53 | later 16 uur

Ik verheug me in de informatie op de websites. Bedankt voor uw tijd!

  3   2
Juli- 5, 2015 | 19:31:45 | later 1 dag

Prachtige suggesties .. !! Ik volg zeker deze richtlijnen en naar mijn favoriete lippenstift roze kleur toe te passen op dezelfde manier dat is voorgesteld.

  1   1
Juli- 6, 2015 | 00:34:15 | later 1 dag

Zoals we weten dat de meeste vrouwen willen mooie lippen is de reden waarom we doen veel dingen. Maar dankzij uw suggesties, tips zijn echt effectief voor mooie lippen.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha