Hoe lang duurt het om een ​​partitie map op een Mac te veranderen?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 11, 2015 Admin Computer 0 13


Partitie Mac harde schijf is vereist als u wilt een tweede versie van Mac OS of opstarten in Windows met Boot Camp gebruiken. Voordat Apple goedgekeurd Intel-processors, Mac maakt gebruik van een bestandssysteem bekend als Apple Partition Map. Als u gebruik maakt van een van die oude computer en u nodig hebt om de partities te wijzigen, moet het een snel proces zijn.

Apple Partition Map

Apple heeft gemaakt van de partitie kaart formaat naar Apple in 1987, en APM is nog steeds opgenomen als een partitionering optie in Mac OS X Lion. PowerPC en 68K Macs moet het formaat APM gebruiken op de boot partitie, zelfs bij het uitvoeren van versies van OS X compatibel met de PowerPC. Helaas, APM ondersteunt alleen schijven tot 2 TB. Met schijven die aanzienlijk in omvang groeit, Apple schakelt over op het formaat van de GUID Partition Table, dat is vereist op de boot partitie van Mac Intel. Formaat kan worden gebruikt voor niet-opstartpartities.

Herpartitioneren een vacuüm unit

Als u een back-up en wissen van de schijf, moet repartitioning slechts een paar minuten duren. Om een ​​systeem schijf, opstarten vanaf de installatie-cd te verdelen door het ingedrukt houden van de "C" toets tijdens het opstarten van je Mac met de cd in de drive. Lanceren Disk Utility, klik op het pictogram schijf en klik op "Partition." Stel de partities, klik op "Opties", selecteer "Apple Partition Map" en klik op "OK". Klik op "Apply" om de schijf te partitioneren en te bevestigen dat u de inhoud wilt verwijderen.


Herpartitioneren een Active-eenheid

U kunt partities op een schijf die in gebruik is gewijzigd, maar de grootte van de huidige partities verminderen en voeg een of meer partities de vrije ruimte te gebruiken. Dit moet ook een snel proces, maar het kan leiden tot problemen de diskpartitionering proces enkele minuten duren of volledig hangen. Als het proces duurt langer dan een paar minuten, of u merkt dat de voortgangsbalk beweegt niet, het proces te annuleren en opnieuw te beginnen.

Best Practices

Het is altijd veiliger om een ​​lege schijf in plaats van betast om de partities op een schijf die belangrijke bestanden of de systeemsoftware bevat veranderen partitioneren. Een back-up van de schijf voordat u opnieuw partitioneren het. Als u gaat het installeren van Mac OS op de schijf, gebruik maken van de Apple Partition Map op Mac PowerPC en Intel Mac op GUID Partition Table.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha