Hoe kunt u uw wenkbrauwen tweeze?Een paar goed verzorgde wenkbrauwen en vorm een ​​verschil maakt voor je uiterlijk. Om de perfecte set van wenkbrauwen te krijgen, is het niet nodig een professional te zijn, maar je moet een aantal basisregels te volgen wanneer u het verzorgen van uw wenkbrauwen.

Wenkbrauw pincet


De keuze voor een ideale omgeving voor een pincet wenkbrauwen

Gebruik een gewone spiegel in combinatie met licht. Licht helpt om een ​​goed zicht op de extra haar te hebben. Eenmaal gedaan sommige tweezes, stap terug en zie de resultaten veruit, dit vermijdt overdrijven.

Tweeze je wenkbrauwen na een warme douche

Voor minder pijnlijk pincet, probeer wenkbrauwen tweeze na een warmwaterbad. De haarfollikels worden geopend en dan trekken wordt gemakkelijk en minder pijnlijk.

Bestudeer de vorm van je gezicht

Weten wat voor soort wenkbrauwen zal je gezicht passen - voller, dikker of dunner. De boog is een belangrijk onderdeel van de wenkbrauwen en de zorg moeten worden genomen in het vormgeven van hen; niet te hoog.

Kies een pincet perfect

Kies de juiste pincet, een tip hoek maakt precisie en voorkomt per ongeluk de huid knijpen terwijl een pincet.

Gebruik een potlood romig te schetsen of maak vorm

Gebruik een witte of zwarte kohl potlood tot crème wenkbrauwen schetsen en markeer de gewenste vorm. Vermijd die wasachtige, verstoppen de poriën en vasthouden aan het haar.

Bepaling van de vorm

Vorm is het belangrijkste kenmerk in het proces van een pincet en hier laten we zien hoe je de perfecte vorm voor uw wenkbrauwen te bepalen

 • Neem een ​​lange potlood of een fijn penseel en lijn langs de zijkant van de neus, voorhoofd begint net boven de traanbuis.
 • Neem nu de pen/penseel en met één uiteinde aan de zijkant van de neus en een hoek van 45 graden.
 • De onzichtbare lijn moet gaan dwars door de leerling en het punt waar het potlood raakt de wenkbrauwen zal het hoogste punt zijn en bepaalt de vorm en de positie boog.
 • Sluit een uiteinde van de pen op lijn de neus en het andere uiteinde aan de buitenste ooghoek, moet zowel aan het tegenovergestelde.
 • Houd in gedachten dat perfecte wenkbrauwen onderzoek hebben een lichte boog om zo onnatuurlijk hoge of zeer gebogen niet te doen.
 • Bestrijk de wenkbrauwen omhoog met een wenkbrauw borstel/kwast en kijk of je nodig hebt om ze af te snijden. Verbind de stippen en het creëren van de figuur van de tweede profiel als uw eis, zoals in de foto hieronder.
 • Pluk de haren of buiten de lijn, starten vanaf onder de voorste en dan pakt het haar boven het voorhoofd.
 • U kunt uw haar laten knippen als ze te lang zijn.
 • Na een pincet, gelden Aloe Vera gel om de huid te kalmeren. Dit helpt ook ontdoen van roodheid, indien aanwezig.

Nog enkele tips:

 • Degenen die lacunes en ongelijke groei hebben, kunnen in te vullen met een donker bruine oogschaduw of gebruik een kit aan de voorkant om je wenkbrauwen er natuurlijker uit. Zwart lijkt onnatuurlijk, een lichtere tint helpt altijd.
 • Snijden moeten met mate worden gedaan
 • Om je wenkbrauwen in vorm te houden de hele dag, gebruik van sommige van de wenkbrauw gel of duidelijke mascara. U kunt ook een beetje 'van uw gebruikelijke haarlak en wrijf over de wenkbrauwen om ze op hun plaats te houden.

Pincet blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha