Hoe kunt u uw trage computer snel te makenEen trage computer kan zeer frustrerend zijn, tot het punt waar je niet eens meer willen om de computer te gebruiken, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Gelukkig kunt u stappen ondernemen om de snelheid van uw trage computer om de berekening van een genot weer te maken.

Reinig uw computer. Windows wordt geleverd met een utility genaamd Schijf controleren. Dit programma zal uw harde schijf scannen en schoonmaken van alle fouten, die de prestaties van uw computer kunnen versnellen. Om het programma uit te voeren, klikt u op "Start" en daarna op "Computer". Klik met de rechtermuisknop op de schijf die u wilt opruimen en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad 'Extra' en klik vervolgens op de knop "Nu controleren" onder Foutcontroleprogramma. Klik om zowel de scan opties te controleren, en klik op "Start".

Sluit programma's die worden uitgevoerd op de achtergrond. Als u uw computer op virussen of het branden van een dvd te scannen, kunnen deze dingen uw computer vertragen. Sluiten achtergrond programma's die je niet nodig hebt op het moment en later opnieuw beginnen.


Defragmenteren van de harde schijf. De harde schijf slaat soms grote bestanden in stukken. Defragmenteren van je harde zet de stukjes in elkaar en maak uw computer sneller. Om dit te doen, klikt u op "Start", "Alle programma's", "Toebehoren", "System Tools" en vervolgens "Schijfdefragmentatie." Klik op de schijf die u wilt defragmenteren en klik op "Scan Disk" selecteren. Als de scan rapport fouten, klik op "Defragmenteren schijf" om de schijf schoon.

Blijf up-to-date. Zorg ervoor dat u de automatische updates ingeschakeld. Om dit te doen, klikt u op "Start", "Alle programma's" en "Windows Update". Klik op 'Instellingen bewerken' aan de linkerkant van het venster en klik op de radioknop naast "updates automatisch installeren (aanbevolen)." Klik om de optie in de sectie selecteren aanbevolen updates en klik op "OK". Dit zal uw computer sneller na de update uit te voeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha