Hoe kunt u uw pc te gebruiken als een DVRWanneer uw computer thuis heeft een tv-tunerkaart, wordt beschouwd als een Media Center PC en heeft de mogelijkheid om tv-programma's op te nemen en te handelen als een Digitale Video Recorder (DVR). Dankzij DVR-functionaliteit, kunt u pauzeren en terugspoelen van live televisie of bekijk wat je net hebt gezien. Daarnaast kunt u plannen en programma's opnemen van een programma gids Internet-to-date. U kunt meerdere shows tegelijkertijd op te nemen met meerdere tv-tuner-kaarten.

Sluit de TV-bron, zoals een coaxiale kabel aan op de "TV"-aansluiting op de tv-tunerkaart. Dit ziet er en werkt op precies dezelfde manier u een kabel aansluit op de TV box-kabel, of op de achterkant van een televisie met een RF coaxiale aansluiting 75 Ohm.

Klik op "Start" en selecteer "Windows Media Center."


Selecteer "Instellingen" onder de rubriek "Activiteiten".

Selecteer "TV".

Klik op "Tv-signaal instellen." Vervolgens zal via de wizard TV. Met deze wizard kunt u specifieke opties voor individuele configuratie, inclusief het aantal en het type van de computer TV tuners, evenals het type tv-signaal dat u gebruikt en de vorming van het kanaal voor uw regio te selecteren.

Navigeer naar de categorie "TV".

Kies een live-programma of een programma uitgezonden op een later tijdstip om te registreren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha