Hoe kunt u uw neus kleiner maken zonder chirurgie, ALLEEN met make-up?Hoe kunt u uw neus kleiner maken zonder chirurgie, ALLEEN met make-up?

Niet iedereen wordt geboren met een perfecte functies, in feite, de meeste van ons zijn niet, en als er een kenmerk van het gezicht dat mensen meer kennis over dan alle andere, dan is het neus. Als het je neus die bugs je, en je zou willen dat je maak het kleiner uitzien, dan ben je niet alleen. Ook beroemdheden als Kim Kardashian en Jennifer Aniston hebben problemen met de neus, en als je goed kijkt, zul je zien dat ze gebruikt make-up om de grootte van hun neus te verbergen. Maak de neus kijken kleiner, het is gewoon een kwestie van technische make-up en know-how, dus lees verder en je zal tien goede tips over hoe u kunt uw neus kleiner uitzien met make-up te vinden.

1. Om gewicht te verliezen van een bredere neus

Verander de manier waarop de neus is het allemaal over het creëren van licht en schaduw, met make-up. Als u wilt maken je neus kijken slanker, breng foundation langs de buitenkant van de neus, dat is een of twee tinten donkerder dan je natuurlijke huidskleur, en breng een of twee tinten lichter, naar de brug van de neus .


2. Vermijd het gebruik van zware oog make-up

Sommige mensen denken dat zware make-up ogen de aandacht afleiden van de neus, maar dit is niet het geval. Gedurfde oog make-up zal eigenlijk maken mensen zich richten op de neus nog meer, dus ga voor een natuurlijke look, slanker je ogen en dat zal de grootte van de neus markeren minder.

3. Gebruik concealer onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen zal de indruk van een schaduw, die je neus kijken meer uitgesproken zal creëren. Gebruik een concealer op het gebied onder de ogen te branden en te dekken donkere kringen en op deze manier kunt u de aandacht weg van uw neus en kleiner uitzien.

4. Om een ​​lange neus kijken korter

U kunt bases gebruiken om een ​​beeld van een kortste neus te creëren. Alleen voor een donkerdere tint van de stichting aan de punt van de neus en onder je neus tussen de neusgaten. Zoals met alle bijgerechten, maar vergeet niet om de stichting te mengen in een goed, zodat het ziet er nog steeds natuurlijk.

5. Uw kapsel kan ook helpen

De manier waarop je draagt ​​je haar kan helpen te verminderen van de verschijning van de grootte van je neus. Als je draagt ​​je haar scheiding in het midden, zal dit accentueren de neus, maar als je je haar in een zijscheiding, zal de aandacht weg te trekken uit je neus. Voeg volume aan de achterkant van het hoofd zal ook het belang van de neus te verminderen.

6. Gebruik een matte afwerking

Elke glans op alle in de neus zal kijken groter, zodat u altijd gebruik maken van make-up met een matte afwerking. Als het licht terug naar de brug van de neus wordt gereflecteerd, niet alleen de aandacht vestigen op dat gebied van je gezicht, maar het zou de neus van iemand groter lijken dan het werkelijk is. Het beste om te gebruiken voor een matte afwerking van uw make-up is losse poeder.

7. Gebruik blush

U kunt ook het uiterlijk van de grootte van je neus te verminderen, met de nadruk op andere gebieden van het gezicht, zoals wangen. Breng een vleugje blush die een glinsterende wangen heeft en deze de aandacht vestigen op de wangen, in plaats van je neus.

8. Gebruik bronzer

Bronzer kan ook je neus kijken kleiner. Bronzer van toepassing op de gebieden van het gezicht die natuurlijk genieten van de zon; voorhoofd, toppen van de wangen, kin en in het midden van je neus. Bronzer zal brengen wat kleur op je gezicht er natuurlijk uitzien en kan worden gebruikt om het gezicht contour en maak de neus kijken kleiner.

9. Vet lippen

Gewaagde en heldere lippen zal de aandacht weg van uw neus te trekken naar uw mond. De klassieke rode lip durven werken prachtig, of je kan een glanzende lippenstift te proberen. Als je niet schijnen op de neus en niets anders dat de aandacht zal vestigen op het, zullen de mensen zich richten op andere gebieden van het gezicht dat u meer dan één functie hebben gedaan met je make-up.

10. Praktijk!

Wanneer je begint te make-up gebruiken om de contouren van het gezicht, kan het proces zie je een beetje 'ontmoedigend, maar met de praktijk, zal u versteld staan ​​van de resultaten die je kunt krijgen. Start met behulp van stichting in de manier waarop we voorgesteld om uw neus kijken kleiner, en dan, als je meer comfortabel met de techniek, kunt u proberen de meest gedurfde experimenten met markeerstift aan de vorm van je gezicht te veranderen. Controleer altijd je make-up bij daglicht, maar, want het ziet er totaal anders als je kijkt naar het met elektrische verlichting.

Hoe kunt u uw neus kleiner maken zonder chirurgie, alleen met make-up? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha