Hoe kunt u uw nagels bestand?Een van de fundamentele instrumenten voor het verzorgen van de nagels is een nagelvijl! Het is een eenvoudig apparaat waarmee je vorm je manicure nails.A goed zijn absoluut onmogelijk is als je toevallig om het goed te maken. Maar hoe doe je dat? De sleutel ligt in het gebruik van de juiste nagelvijl. Klinkt simpel recht>

Toch, wanneer je loopt in een winkel om een ​​nagelvijl te nemen eenvoudige, wordt u geconfronteerd met een duizelingwekkend aanbod van opties. Nagelvijlen de prijsklasse. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten, en zijn gemaakt van verschillende soorten materialen.


Waar te beginnen? In de eerste plaats moet de verschillende nagelvijltjes begrijpen. Ja, kunt u begrijpen dat kalk te kopen en hoe om te zorgen voor het.

Nagelvijl types:

Nail bestanden zijn in verschillende types:

Nagelvijlen:

Emery planken zijn gemaakt van karton bedekt met schuurpapier. Emery is prima korund, een mineraal dat is heel moeilijk. Nagelvijlen zijn goedkoop en wegwerp. Ze zijn vaak verschillend voor een pakket en diverse oppervlakken. 180/240 grit is perfect voor een natuurlijke nagel.

Metal File:

File metalen zijn bedekt met korund. Ze gaan langer mee Nagelvijlen, omdat het metaal is duurzamer. Het kan echter hard op je nagels. Ze nooit gebruiken om een ​​spijker te presenteren in slechte staat.

File glas:

File glazen zijn aan de dure kant. Ze beweren nagel te voorkomen splitsen en peeling voorkomen. Hun oppervlak is veel fijner dan die van een nagelvijl of een nagelvijl in metaal.

Wat te zoeken in een nagelvijl?

Het oppervlak van nagelvijlen kan zeer ruw of bijna glad. Elk gebied heeft zijn nut. Gebruik een ruw oppervlak wanneer u wilt zware storting doen. Gladde oppervlakken zijn het beste voor kleine aanpassingen aan uw nagels.

Nagelvijl kan verschillende oppervlakken hebben. Een enkele nagelvijl kan 2-4 verschillende oppervlakken hebben. Het oppervlak van een glas bestand is zo dun dat ze niet gedwongen voelen om te bezitten anders met verschillende oppervlakten. Bij gebruik van Nagelvijlen, wilt u misschien een die een verscheidenheid van oppervlakken bestel, of koop een aantal verschillende Nagelvijlen. Metal-bestand ook variëren in de oppervlakte, maar de neiging om de hardste van alle soorten nagelvijlen zijn. Vermijd nagelvijlen die hard of beschadiging van uw nagels zijn als je een fout op het moment van indiening te maken.

De zorg voor Nail Files:

Delen nagelvijlen kan de verspreiding van bepaalde ziekten veroorzaken. Wanneer u krijgt een manicure of pedicure, zodat de salon steriliseren hun instrumenten. Thuis kunt u Nagelvijlen na meerdere toepassingen hebben. U kunt ook steriliseren nagelvijlen, metaal en glas. Bestand glas of kristal nagels kunnen heet worden aan de nagel, zich bewust zijn van dit als het niet goed is voor de nagel. Gemakkelijk breken bij vallen.

Met zo veel keuzes, kan het moeilijk zijn om een ​​goede nagel bestand te selecteren. Kies nagelvijlen dat soort zijn om je nagels. 180/240 grit is perfect voor een natuurlijke nagel. Houd nagelvijlen gesteriliseerd of afgestoten regelmatig. En bovenal veel plezier keep nagels zien er fantastisch uit!

Mijn ervaring:

Voor natuurlijke nagels Ik gebruik altijd 180/240 grit nagelvijl (verhouding van gruis wordt altijd geschreven op een goede kwaliteit nagelvijlen) Ik persoonlijk liever die nagelvijl en de vorm van bestanden die ik de voorkeur is de vorm van banaan als het helpt een betere grip tijdens de presentatie.

Hoe kunt u uw nagels te presenteren

Onder druk kan een hit hebben gebeten in 1981, maar de nagels zullen u dankbaar zijn voor de onthouding! Probeer dit eens: pak je nagelvijl en leg deze plat op de rug van de hand. Nu gebruik je wijsvinger te drukken in het midden van het, met de druk die gewoonlijk wordt gebruikt voor het bestand en sleep het door de huid. Voel je dat? De nagels niet te. Bagage buitensporige of agressief of zelfs met behulp van de grit verkeerde bestand kan echt de vrije rand beschadigen en leiden tot scheuren, peelings, en nog veel meer! Probeer nu het experiment weer, maar ditmaal niet de wijsvinger. Gewoon slip het bestand lichtjes door je hand met geen druk. Niet slecht, hè? Hier zijn alle druk moet u uw nagels te dienen. Begin met een bestand van 600 grit of 400 ... dat klopt iedereen, een buffer. Sleept u het voorzichtig met een minimale druk door je vrijboord. Indien het gewenste resultaat te krijgen, dan is er geen noodzaak om de korrel studeren. Zo niet de vorm te veranderen, kunt u een hogere grit gebruiken, maar NOOIT extra druk te gebruiken. Het bespaart je nailsa veel slijtage op deze manier !!!

Pro tip:

Gebruik altijd 180 grit of hoger om de natuurlijke nagel en niet gebruik maken van een bestand naar de lengte van een nagel veranderen! Gebruik uw tondeuse en daarna de nagelvijl om het vorm te geven.

Hier nail art app voor Android om u te helpen de kunst nagel thuis.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha