Hoe kunt u uw maximale hartslag om een ​​oefening programma te starten berekenenBerekenen van intensiteit van de training geschikt voor het conditioneren van de programma's

hoe u uw hartslag omhoog te krijgen om een ​​oefening te beginnen Hallo, mijn man is met vele extra kilo's, het was met geen activiteit voor zes jaar, is 57, £ 108 en meet 1.80, help mij krijg je hartslag voor stationaire fiets, dankzij Ingezonden door nora eenvoud

Hallo Nora: Er zijn verschillende manieren om bereken uw maximale hartslag om een ​​oefening programma te starten. De eenvoudigste en gebruikt door instructeurs en specialisten worden ondersteund door de American College of Sports Medicine, met formules die een relatie tussen het laboratorium en het veld te leiden.

Er is enige correlatie tussen de berekening van de maximale hartslag (HFmax) en maximale zuurstofopname (VO2 max.). Niet exact, maar het dient om de eenvoudige parameters te werken op het veld vast.


De American College of Sports Medicine aanbevolen dat voorgeschreven lichaamsbeweging bereik tussen 60 en 90% van de maximale hartslag. Als de persoon is zeer laag fitness is het handig om te beginnen met de intensiteit van 50%.

De maximale hartslag wordt berekend door 220 min de leeftijd van de persoon:

HF max = 220 - leeftijd

Voor je man zou zijn 220-57 = 163

Dit resultaat vermenigvuldigen met 0,60 en 0,90% om de maximale en minimale hartslag in acht te nemen voor de uitoefening effectief te zijn.

Bijvoorbeeld: 163 x 0,60 = 97,8 dwz 98 en 163 x 0,90 = 146,7 dwz 147

De minimale en maximale hartslag, die zou moeten werken op fiets moet tussen de 98 en 147 per minuut. Dit geldt voor alle Aerobic Exercise, niet wordt gebruikt in de anaërobe-intensieve activiteiten, zoals krachttraining en snelheid.

Wij raden het gebruik van de minimum hartslag gedurende ten minste drie weken tot regelmatige lichaamsbeweging, dan kunt u terecht toenemende intensiteit. Werken niet op de piek nooit zonder toezicht van een bevoegde professional.

Hoop dat het helpt.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha