Hoe kunt u uw lippenstift schaduw voor de gelegenheid passen?Bijna elke vrouw die ik ken is

druk vandaag multitasking. En pendelt tussen jongleren vele rollen. Onder de race, bespaart u net genoeg tijd om een ​​hobby te streven. Niet om de truc te vermelden. Maar nogmaals, deze zelfde vrouwen zweren bij een accessoire make-up - lippenstift. En "hun accessoire on-the-go make-up.

Rossetti, naar mijn mening, niet alleen onze lippen te definiëren. Ze gaan een lange weg in het creëren van je look en persoonlijkheid recht algemeen - waarom kan maken of breken je look. Kies de juiste kleur kan een gedoe. Experts adviseren om te investeren in de kleuren van de lippenstift op basis van verschillende gelegenheden.


Hoe kunt u uw lippenstift passen voor de gelegenheid

Naakten:

Je zou een gedurfde lipshade niet dragen de hele tijd. Maar dan kun je niet naar buiten zonder lippenstift is. Dat is wanneer ze naakt slaan. Ideaal voor de dag en de dagelijkse slijtage, naakt lipsticks variëren van huid op huid. Identificeer de lipshade natuurlijke en kies de kleur naakt dichterbij. U kunt dragen aan het winkelcentrum of wanneer je gasten over. College en de middelbare school meisjes te zweren erbij. Naakten zijn meestal de meest gebruikte lipsticks in uw ijdelheid aantonen van het belang ervan.

Reds/Marrons:

Rood en Marrons zijn de klassieke Universal. Ze kunnen nooit uit te gaan van stijl. En 'ideaal voor de avond, maar als je goed kunt trekken, ga je gang en dragen bij dag. Het beste is om rode lippenstift in mat gebruiken voor een meer verfijnde look en chique. De meeste vrouwen besluiten om laag op hun accessoires en andere truc gaan wanneer lipstick sport een rood of bruin. De reden: rood en bruin te spreken.

Bright koraal/Pinks:

Koralen en felroze zijn een rage vandaag. Net als model in de vlucht van de tienermeisjes, zijn allemaal sportief gezien het. De enige regel om deze tinten te dragen is dat er geen regel op alle. Draag deze in de dag, terwijl opknoping met vrienden, op een feestje, club, kantoor of zelfs sociale bijeenkomsten. Het maakt niet uit wat de gelegenheid, koraal en roze zal de tag fashionista winnen. Gewoon gaan sneller met de make-up, met name oogmake-up. Deze kleuren maken je gezicht gloed, maar alleen als u een kleur selecteren op basis van de teint.

Deep Berry/Pruimen:

Diepe bessen en pruimen zijn beter bekend als de kleuren van volwassenheid. Brengen verfijning in een vrouw. Jonge mensen liever felle kleuren en liefde om te experimenteren. Oudere vrouwen de voorkeur bessen en pruimen die de aandacht weg te nemen van lijntjes en rimpels. Zij brengen het weer richten op de lippen. Deze kleuren zijn bekend voor het toevoegen gratie en momentum voor de kleding van een vrouw.

Zwart/Lavendel:

Zwarte en lavendel tinten zijn voor de dapperen. Ze maken een krachtig statement. Meer dan een kans, het is de houding die je nodig hebt om te trekken uit een. Lavendelschaduw is een favoriet onder bruin leer, terwijl rockstars zweren zwart. Zorg ervoor dat de rest van de truc wordt onderschat. Ideaal voor themafeesten zoals Halloween of zelfs bruiloften goth. Rossetti zwarte en lavendel zou krijg je alle aandacht, altijd.

Lip Care:

We zijn er zeker van dat we aangedrongen op hoe belangrijk het is om lippenstift te dragen, maar dan kunnen we niet de schade die het doet met zijn lippen te sluiten. De lippen zijn zeer mals en vereisen de grootst mogelijke zorg. Hier is een snelle procedure lipverzorging voor u.

  • Mis nooit zonnebrandcrème. De huid op onze lippen is zeer delicaat en een goede bescherming tegen de zon en vervuiling nodig heeft.
  • Onze lippen hebben geen talgklieren, die verantwoordelijk is voor de afscheiding van olie. Dit is de reden waarom ze kregen uiteindelijk droge en schrale gemakkelijk. Dus, investeren in een goede lippenbalsem en dragen de hele tijd, zelfs voordat het dragen van lippenstift.
  • Vermijd roken, maken de lippen donkerder en zijn in lijn.
  • Veel water drinken. Slechte inname van water kan je lippen uitdrogen.
  • Zachtjes scrubben lippen met olijfolie, suiker en citroensap twee keer per week.
  • Zorg ervoor dat u een goed merk te gebruiken van lippenstift tot schade veroorzaakt door chemische stoffen te verminderen.
  • Verwijder altijd lippenstift 's nachts en lippenbalsem van toepassing voor het slapengaan.

Ik hoop dat je vond dit artikel informatief. Neem dan deel je suggesties voor bijpassende lippenstift en lipverzorging met ons. Laat je commentaar hieronder en, vooral, blijven lachen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha