Hoe kunt u uw kerstboom Look groener te makenLevende kerst bomen bieden een geurige, groene achtergrond voor de vakantie sfeer, maar sommige bomen niet groen blijven voor lang. Als uw boom is scroungy of dun, kan de stam meer dan de takken te laten zien. Wanneer dit gebeurt, kan een boom overschaduwen, het verstrekken van minder feestelijke geest. U kunt stappen ondernemen om de boom te kijken groener en gezonder. Een echte kerstboom duurt maar een paar weken, dus het is belangrijk om een ​​vaste as die een diepe groene kleur heeft te kopen.

Leg een oude plaat rond de voet van de boom. Pak de boomstam, midden tussen de boven- en onderkant. Schud de boom twee keer om de dode, bruine bladeren te verwijderen.

Afgesneden dode takken met een handzaag of een schaar. Verzamelen van het blad aan de naalden en ledematen te verwijderen.


String groene lampjes op de boom, te beginnen bij de basis, naar boven te werken. Plooi de groene lichten van de interne takken dicht bij de stam. Het groene lampje een zacht licht geven, waardoor de boom kijken meer groen.

Schik groene keuzes in de takken van de boom. Dit zal in kale plekken op te vullen en de boom te kijken meer groen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha