Hoe kunt u uw computer bestanden op een CDEen populaire methode die wordt gebruikt om te bewegen, te delen of back computerbestanden is om ze te kopiëren naar een compact disc, ook wel het branden van een cd. Alle huidige versies van Microsoft Windows bevatten ingebouwde CD-software voor het branden, zolang de computer een cd-opname, kunt u vrijwel elk bestand branden op een CD in bewaring.

een cd branden in Windows XP

Plaats de cd in de cd-brander van uw computer. Dit opent het dialoogvenster "CD Drive". Klik op "Open beschrijfbare CD map in Windows Verkenner." Klik op "Restore Down" tussen de toetsen "minimaliseren" en "Sluiten" in de rechter bovenhoek van de map-venster van de cd. Sleep het venster aan een zijde van het scherm.

een cd branden in Windows Vista of 7

Open de map met de bestanden die u wilt kopiëren naar CD. Houd de "Ctrl" toets ingedrukt terwijl u op elk bestand dat u wilt kopiëren.


Klik ergens op de geselecteerde bestanden, sleep ze naar de map op de cd en laat de muisknop los. Wacht totdat de bestanden worden gekopieerd naar de map.

Sleep een bestand dat u de map wilt kopiëren.

Klik op "Deze bestanden op CD" onder "Taken voor beschrijfbare cd" in het linkervenster van de map-venster van de cd. Wacht terwijl Windows de bestanden branden op de cd. Verwijder de cd uit het station als u klaar bent.

Plaats de cd in het cd branden van uw computer. Dit opent het "Automatisch afspelen".

Selecteer de optie "Bestanden op schijf branden." Voer een naam voor de cd waarop u de bestanden op uw computer te kopiëren en klik op "Volgende".

Open de map met de bestanden die u wilt kopiëren naar CD. Houd de "Ctrl" toets ingedrukt terwijl u op elk bestand dat u wilt kopiëren.

Klik ergens op de geselecteerde bestanden, sleep ze naar de map op de cd en laat de muisknop los. Wacht totdat de bestanden worden gekopieerd naar de map. Open een ander bestand naar de map die u wilt kopiëren, selecteert u de bestanden en sleep ze naar de map op de cd ook, indien gewenst.

Wacht terwijl Windows kopieert de bestanden op de schijf, doet dit automatisch, terwijl u het bestand naar de map te slepen. Verwijder de cd wanneer u klaar bent.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha