Hoe kunt u uw besturingssysteem op een aparte schijf te houden

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 8, 2015 Admin Computer 0 0


Houd het besturingssysteem van een computer op een schijf, terwijl het houden van uw gegevens op een andere schijf kan een aantal voordelen in termen van snelheid en veiligheid. Deze werkwijze maakt het gebruik van een kleine solid state harde schijf (SSD) voor zeer snelle opstarttijd en biedt nog de mogelijkheid voor vrijwel onbeperkte opslagcapaciteit voor data op de secundaire eenheden of op het netwerk. Het maakt ook backups makkelijker door de invoering van alle gegevens op een aparte schijf. De veiligheid wordt verbeterd indien de data wordt opgeslagen op een server of een externe schijf die kan worden losgekoppeld van de computer.

Het installeren van het besturingssysteem

Maak een volledige back-up van alle belangrijke gegevens en nota's voor het merk en model van de hardware op de computer is geïnstalleerd voordat u deze stappen te nemen.

Start de computer zonder een externe harde schijf of secundaire geassocieerd met het besturingssysteem schijf of system restore disk geplaatst in het optische station. Druk op de "Enter" wanneer u wordt gevraagd om op te starten vanaf een cd/dvd uit het opstartproces zodat het besturingssysteem om het laadproces te starten.


Kies de geavanceerde optie wanneer u het besturingssysteem te installeren; verwijder alle bestaande partities op de harde schijf en laat de nieuwe installatie aan de primaire vaste schijf in uw systeem te formatteren en er installeren. Selecteer de optie om te voltooien het opmaken voor de beste resultaten.

Installeer het besturingssysteem en updaten met alle beschikbare patches of downloads beschikbaar beveiliging.

Installeren of de secundaire schijf, of verbinding maken met het netwerk opslaglocatie moet worden gebruikt voor de opslag van gegevens nadat het besturingssysteem volledig is geïnstalleerd en bijgewerkt. Installeer de software of de primaire vaste schijf, de secundaire schijf of netwerk, indien gewenst, en op te slaan alle gegevens op uw harde schijf of netwerkschijf secundaire.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha