Hoe kunt u uw benen toon zonder verhoging van het volume?Aerobics en spinning om de beenspieren

dunne benen Hallo, Ik aerobics voor drie jaar te doen, is het probleem dat ik had de sportschool om de toon van, en het resultaat was dat er veel meer vet been door spier- ontwikkelde ik, ik heb nu begonnen te schieten, want ik kreeg te horen dat deze oefening spier wordt uitgerekt en zo zal het slanke been zijn, ik vraag me af of dit juist is, en als ik er goed aan doen deze twee oefeningen, aerobics en spinning of op andere wijze moet een aantal vertrekken. Een begroeting Ingezonden door Mari Carmen

Hallo Mari Carmen: Benen vet alleen als de zeer vetweefsel, dat wil zeggen, onderhuids vet, in tegenstelling tot de gespierde benen als gevolg van spier hypertrofie als een adaptieve respons op uit te oefenen.

Als u beenspieren, moet zeker minder vet hebben, en dit is waar; misschien heb je niet graag de look die je hebt je welgevormde dijen en gespierd oefening, en dat we de klasse van kan afleiden fysieke activiteit u aan het doen zijn.


Spinning is een aërobe activiteit Echter, wanneer u de endurance fietsen, kunt u een sterkte oefening geworden, met aanzienlijke spier te maken om de last die wordt opgelegd voet krimp te overwinnen. Deze activiteit zal ertoe leiden dat de spieren om te groeien, maar als je niet zet de kracht, zal hypertrofie van de benen minimaal zijn en alleen zal worden afgezwakt en stevig.

In ieder geval spinnen zal niet ontwikkelen kracht in de benen u noch hipertrofiará, op dezelfde manier dat als je dat doet specifieke oefeningen voor de benen. Echter, de specifieke activiteiten zijn sterk afhankelijk van het gewicht en het aantal herhalingen en stelt u doen om een ​​effect of een andere produceren.

Daarom is het hetzelfde jaar als squats, te doen, met zijn gewicht en hoge herhalingen (30) zal je benen toon, zonder verhoging van de spiermassa; Echter, dezelfde oefening uitgevoerd met een belasting, gelijk aan het lichaamsgewicht, doen 8-15 herhalingen spiergroei significante gehalten.

Ik stel daarom dat u doorgaat met beide activiteiten te doen als ze naar uw wens en om aandacht te besteden aan de trainingsintensiteit, dat wil zeggen de belasting die u in het moment van uitvoering.

Ik hoop dat mijn antwoord behulpzaam.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha