Hoe krijg verschillende kettingen Seed BeadBeads is een kleinere versie van kralen beschikbaar. De kralen algemeen beschikbaar die in grootte 08/11 mm. Typisch, hoe kleiner de kraal, hoe groter het aantal dimensies. Size 8 kralen zijn de beste. Er zijn vele manieren om kralenkettingen van zaden te creëren, variërend van eenvoudige rijgen haken. Beads zijn ook beschikbaar in een grote verscheidenheid van kleuren.

eenvoudige kralen ketting zaad

Snijd drie onderdelen van sieradendraad, meet 20 centimeter per stuk. Houd ze samen aan de ene kant en een knoop.

ketting float

Open een teen hiel. Schuif de draadeinden door de smalle opening in de punt van de hiel. Gebruik een paar platte neus tang om het topje sluiten van de hiel om de knoop te verbergen.


Crochet ketting Bead

Rijg de kralen zwart op een streng van de hiel. Laat ongeveer 2 cm bij het uiteinde van de draad. Tape aan het einde van de tabel de korrels vast. Herhaal deze stap voor de overige draden.

Open de tweede teen hiel. Steek de uiteinden van de filamenten in de punt van de hiel door de rug, zodat de achterkant hiel van de punt kijkt de laatste kraal op elke draad.

Verwijder de kabel aan de andere kant van de punt hiel. Houd ze bij elkaar en maak een knoop. Knip de overtollige draad met een tang en sluit de zijkant snijtip hiel.

Gebruik een paar ronde neus tang aan de haak aan het uiteinde van het aanbod te openen licht sluit dan de helft van de gesp. Sluit de haak. Herhaal deze stap voor het andere uiteinde van de hiel.

Schuif een hanger met een grote opening in de richting van de ketting om het te voltooien.

Knip een stuk draad monofilament die ten minste 4 centimeter langer dan de lengte die u wilt voor uw ketting. Bijvoorbeeld, als je een ketting, dat is 18 centimeter lang en snijd een kabel die is ten minste 22 centimeter.

Rijg een kraal ongeveer 2 cm van het ene uiteinde van de draad. Het binden van een eenvoudige knoop met de draad aan beide zijden van de kraal, zodat de kraal is gevangen in plaats.

Open een tip van kralen en langs het lange uiteinde van de draad door het gat. Sluit het uiteinde van de hiel met een platte tang.

10 String transparante kralen en een 4mm transparant. Herhaal dit patroon totdat het ongeveer 2 cm afstand van het andere uiteinde van de draad. Je moet uiteindelijk op het model met 10 kralen.

Haal het uiteinde van de draad door de achterkant van de tweede teen open hiel. String een rotstuin en een naald kralen op de draad. Het snoer moet goed aansluiten tegen de punt van de hiel. Steek de naald door het tegenoverliggende uiteinde van de hiel dan een knooppunt om het in positie te houden.

Open de haak een beetje mals en bevestig de helft van een paperclip. Herhaal deze stap met de punt van de hiel aan het andere uiteinde van de ketting.

Draad een naald kralen op katoenen draad kralen. String kralen op de draad. Verwijder de naald.

Bind een kleine lus aan het einde van de draad. Deze cyclus moet net groot genoeg om de pin hoofd haken vast te houden.

Maak 6 ketens. Om een ​​keten steek te maken, langs de kop van de pen haak door de lus en neem de losse draad. Trek genoeg van de draad door de ring op de pen om een ​​nieuwe cyclus te vormen. De nieuwe cyclus moet ongeveer even groot als voorheen.

Plaats een rotstuin in rust tegen de kop van de pen haak. Maak een andere keten steek. De hak zaad moet worden gevangen in de nieuwe cyclus.

Herhaal stap 4 totdat de rotstuin keten is lang genoeg om te vouwen in een multistrand ketting.
Knip de draad en een knoop.

Bepaal de lengte die u wilt voor uw ketting en buig de ketting rotstuin in de verschillende onderdelen van deze lengte. Bijvoorbeeld, het buigen van een ketting 51 centimeter in drie lijnen als je een ketting meet 17 centimeter.

Snijd 7 centimeter van de draad. Verzamel een gebogen uiteinde van de keten van de kralen en wikkel stevig aan de draad, waardoor ongeveer 3 cm vrij.

Passeren de losse draad door het breedste deel van een kegel. Gebruik platbektang om de draad te buigen in een hoek van 90 graden. Houd het schuine gedeelte van de draad met ronde neus tang en draai tot een ring. Wikkel de overtollige draad onder de cyclus twee keer.

Houd een ringetje met een tang platte neus dan gebruik maken van een ander paar platte neus tang aan het ene uiteinde van de open lus te trekken. Leg de draad lus ketting en een half van de gesp in de ring. Trek het uiteinde van de ring om terug te gaan naar de oorspronkelijke positie.

Herhaal stap 7 tot 9 voor het andere uiteinde van de reeks.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha