HOE KRIJG glanzend en gezond haar?HOE KRIJG glanzend en gezond haar?

1) De eerste zelfgemaakte haren behandeling die ik wil delen niet alleen voeden en regenereren het haar, maar ook uw sloten er meer zijdeachtig, glanzend en zeer helder, vooral na een paar toepassingen. Dit haar behandeling is zeer vergelijkbaar met wat je krijgt in een kapsalon, met als enige verschil dat je niet veel kosten! Voor deze behandeling haarmasker u uw favoriete haar of conditioner nodig, maar zorg ervoor dat je haar conditioner of masker geen alcohol of andere ingrediënten en schadelijke haardrogers bevatten, moet u een kwalitatief goed product te gebruiken ... Van Meestal is de airconditioners op lage kosten bevatten alcohol en andere schadelijke ingrediënten, dus voorkomen dat dergelijke producten. Royaal aanbrengen op het haar masker of conditioner om de lengte van je haar, natte haren fris gewassen, het vermijden van de wortels; bedek je hoofd met een douche-cap en een handdoek. De handdoek zal helpen bij het opbouwen van de natuurlijke warmte van het lichaam, die zal helpen het product efficiënt voeden en diep conditie van je haar. Laat deze behandeling voor haar voor minstens 45 minuten. Dan, spoel je haar heel goed met warm water. Deze eenvoudige zelfgemaakte haar behandeling blaast nieuw leven in uw sloten; je haar voelt heel zacht en goddelijk zal zijn!


2) Hier is nog een prachtige behandeling en effectieve home haarverzorging die wonderen kan doen voor de sluizen: Meng in een kom 2 eetlepels van je favoriete conditioner met 1 eetlepel van de aloë vera gel en voeg 1 eetlepel honing vloeistof. Het is mogelijk om warmte behandeling van een beetje 'op een waterbad, totdat het vloeibaar en warm wordt, dan gelden de lengte van het haar vermijden van de wortels. Bedek je hoofd met een beker en dan een douche, handdoek. Laat deze behandeling voor haar voor ten minste 45 minuten, daarna spoelen met lauw water. Je haar wordt zijdezacht en zeer glanzend te zijn!

3) Tenslotte is het mogelijk om olie voedende toepassing op sloten voor hetzelfde doel, hetzelfde principe. Solliciteer kokosolie of een andere olie van uw keuze op de sluizen, massage olie in de wortels van je haar en verdeel het over de lengte; bedekken het haar met een beker en dan een douche, handdoek. Houd het op voor ongeveer 45 minuten en vervolgens grondig wassen je haar, maar deze keer, gebruik dan een shampoo. Je kan waarschijnlijk zelfs je haar twee keer shampoo, omdat behandeling van de olie de neiging om een ​​beetje 'vettig gevoel op het haar te verlaten, dus zorg ervoor dat je te ontdoen van het. Behandeling van haar natuurlijke olie niet alleen het bevorderen van de groei van gezond haar, maar ook je haar look en feel zeer glanzend en gezond.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Voel je vrij om uw suggesties over hoe je je haar er super glanzend en gezond in het commentaar hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 8
  3   2
Juli- 9, 2015 | 14:27:21 | later 3 uur

Heel hartelijk bedankt.

  1   0
Juli- 9, 2015 | 22:50:54 | later 12 uur

hey grote post ... helemaal Ik vond het geweldig !! hoop om meer bericht te krijgen van u met het vergelijkbaar niveau.

  0   0
Juli- 10, 2015 | 01:20:10 | later 14 uur

Ongetwijfeld deze behandeling is zeer nuttig en effectief voor glimmend en dikker haar, dat is de fundamentele en essentiële dingen in schoonheid. Ik moet zeggen dat als iemand niet wil dit soort dingen te doen moet een pasklare behandeling voor de gezondheid van haar te krijgen.

  2   1
Juli- 10, 2015 | 08:27:32 | later 21 uur

Daarom, na een verblijf van vele uren op het internet aan het einde vonden we een persoon die absoluut niet weet wat ze bespreken applaus een fantastische plek zeer

  3   2
Juli- 10, 2015 | 14:32:25 | later 1 dag

Ik moest per uur detailpagina updaten om deze pagina te bekijken, om wat voor reden, maar de informatie die hier was het wachten waard rond. "

  3   0
Juli- 10, 2015 | 16:31:24 | later 1 dag

Heel erg bedankt voor de reactie! Onlangs verbeterde we de snelheid van het zoeken 😉

  0   0
Juli- 11, 2015 | 00:07:26 | later 1 dag

Geweldige plek zoals altijd! Bedankt!

  0   0
Juli- 11, 2015 | 03:53:44 | later 1 dag

Hou van de post!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha