Hoe kleur te Dritz Snap on Material zettenNeem Dritz hebben een sluiting die sluit met een sound "snap". Ze komen in een verscheidenheid van kleuren en stijlen, van basic zwart tot felle kleuren en parelmoer afwerking. Neem Dritz, die beschikbaar is in de meeste ambachtelijke winkels zijn, kan worden gebruikt op talloze manieren. Ze worden meestal gebruikt als decoratieve elementen op kussens en gordijnen, en als vervanging voor de knoppen op kleding en andere weefsels items. Neem Dritz zijn vooral handig voor mensen die problemen hebben met de sleutels hebben, omdat ze kleding maken veel makkelijker aan en uit te nemen.

Markeer de stof met een doek potlood praktijk waar je wilt elke hoek te plaatsen. Gebruik dezelfde soort stof zal toevoegen aan snaps na het oefenen.

Laad het kenmerk haak door het plaatsen van de paal met ringen op de kunststof drager en de aansluiting in de metalen drager, zodat het verhoogde center blootgesteld.


Leg de stof van de klemmen op de tekenen dat u de eerste stap gedaan, zodat de decoratieve paal aan de buitenkant van het stuk u werkt.

Draai happen. Controleer de snap zegel, een aanscherping met de functie van weer inhaken indien nodig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha