Hoe kan vormen met HaakEr zijn veel haak patronen om geometrische vormen zoals cirkels, vierkanten, rechthoeken, driehoeken en zelfs harten te maken. Echter, wilt u misschien andere vormen, zoals een pannenlap wijnfles doen. Dit is een toepassing voor het met één steek haken simpel maar veelzijdig. Haak enkel is perfect voor het maken van de vormen van alle soorten, met behulp van een papieren sjabloon als leidraad naad. Stijgende en dalende werkpunten als nodig is om het stuk volgt de omtrek van de vorm op papier getekend.

Teken de gewenste vorm op het papier met een potlood. Eenvoudige vormen het beste werken, omdat ze sneller en gemakkelijker om te haken zijn.

Werken de eerste lijn. Maak een punt slip en vervolgens samenvoegen van het aantal punten dat nodig is om het onderste deel van de figuur te dekken. Vasten in de tweede keten van de haak en in elke keten van allemaal. Een ketting en beurt. Controleer uw werk tegen het model van papier zoals u elke rij van vasten werken.


Werklijnen zelfs wanneer de omtrek van de vorm niet verandert. Vasten in elk punt langs de lijn.

Verhoog de werkpunten wanneer de vorm raketten. Verhogingen zijn aan de einden van de rij. Werken twee of drie steken, indien nodig, in de eerste of laatste punt.

Verminder de werkpunten wanneer de vorm trekt in afname kan het zijn aan beide uiteinden van de rij. Samenwerken twee punten in de eerste twee of laatste twee punten.

Staar niet als u klaar bent. Een ketting en werken een rondje vasten rondom de hele vorm. Verhogen of verlagen nodig om de vorm in de horizontale positie te houden. Hecht af, waardoor er een staart van 6 inch. Rijg de staart van een naald draad en het einde in je werk te verbergen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha