Hoe kan ik Windows XP Professional SP3 Zakelijk installerenDe Corporate-versie van Windows XP Professional SP3 is een versie van het besturingssysteem is ontworpen voor gebruik in grote organisaties. Terwijl de functie van het besturingssysteem is identiek aan de standaard versies van Windows XP Professional, de licentie is anders in dat een enkele licentie wordt gebruikt om meerdere exemplaren van de software op de computer te installeren. Dit maakt het makkelijker voor IT-professionals om bij te houden van de installaties te houden.

Plaats de installatie-cd van XP Professional SP3 in het cd-of dvd-station. Sluit de lade en start de computer opnieuw.

Druk op de "Enter" wanneer u het weer "Druk op een toets om verder te gaan ..." verschijnt op het scherm en druk op de "Enter" om het startscherm en druk op de "F8" om de licentievoorwaarden te accepteren.


Selecteer de harde schijf waar u het besturingssysteem installeren en druk op de "Enter". Druk op de "Enter"-toets om de standaard partitie grootte te accepteren, en klik vervolgens op de opmaak optie die u wilt gebruiken en druk op "Enter" nog een laatste keer om de installatie te starten.

Voer de licentiesleutel op als daarom wordt gevraagd Zakelijk en druk op de knop "Volgende". Na de installatie, zult u in staat om het besturingssysteem te gebruiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha