Hoe kan ik Windows XP hulpprogramma Back-up gebruiken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 2, 2015 Admin Computer 0 0


Het virus, kan het per ongeluk verwijderen en de computer crasht een computer aan te vallen met XP zonder voorafgaande kennisgeving. Als u niet over uw informatie die is opgeslagen op een externe harde schijf of een back-up schijven, is het slechts een kwestie van tijd voordat het verdwijnt. Riskeer geen instellingen en bestanden van uw computer te verliezen. Het hulpprogramma Back-up in Windows XP kan u helpen uw gezond verstand en bestanden te behouden.

Log Backup Utility voor XP Home

Plaats de Windows XP Home Edition-cd in de cd-of dvd.

Voer het hulpprogramma Back-up in Windows XP

Wacht tot de computer naar de CD automatisch worden uitgevoerd.


Klik op "Run extra taak" in het vak.

Kies de "Blader door deze CD."

Dubbelklik op de "waarde toevoegen".

Selecteer de map "MSFT" en kies vervolgens het bestand "Ntbackup" om het hulpprogramma Back-up van Windows XP te installeren op uw computer.

Klik op de balk "Start" aan de onderkant van het bureaublad. Houd de cursor zonder te klikken op "Alle Programma's" en vervolgens "Accessoires" en vervolgens op "System Tools".

Klik op "Backup" in het "System Tools" om het hulpprogramma Back-up te starten. Selecteer "Volgende" op het eerste scherm.

Kies uit het tweede scherm van wat je wilt dat de backup utility om een ​​kopie van te bewaren. De meeste gebruikers kiezen voor de eerste optie "My Documents and Settings". Klik op de knop "Volgende".

Klik op "Bladeren" en selecteer de locatie waar u wilt back-up van de gegevens op uw computer: andere optie cd of dvd, of een externe harde schijf, en de naam van de back-up. Klik op "Volgende" om uw keuze te zien.

Selecteer "Voltooien" om de back-up van de back-upbestanden te beginnen door u opgegeven locatie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha