Hoe kan ik Windows Vista terug naar de fabriek te krijgenWindows Vista is het belangrijkste besturingssysteem vrijgegeven door Microsoft na Windows XP. Na verloop van tijd, het besturingssysteem neiging te vertragen met de toevoeging van programma's of malware. In deze gevallen is het soms nuttig om terug te gaan naar Vista fabrieksinstellingen. Dit proces maakt de harde schijf waarop het systeem actief is, dus zorg ervoor dat u een back-up van alle belangrijke bestanden voordat u deze procedure uitvoert. Herstellen

Systeem

Klik op de knop "Start" in de linker benedenhoek van het bureaublad.

Opnieuw installeren Vista

Typ "herstellen" in het zoekvak.


Klik op "System Restore."

Klik op "Kies een ander herstelpunt."

Selecteer het herstelpunt. Herstelpunten worden geëtiketteerd volgens de datum en beschrijving. U kunt een herstelpunt van toen Vista voor het eerst werd geïnstalleerd op uw computer hebben. Als dat zo is, selecteert u deze.

Klik op "Bevestigen" en staat Systeemherstel om het systeem staat op die datum te herstellen. U moet opnieuw opstarten nadat dit proces is voltooid.

Plaats de Windows Vista installatie-dvd in het optische station.

Klik op "Install Now" in het installatiescherm van Windows.

Voer de activeringscode van het product. Lees en accepteer de licentievoorwaarden.

Klik op "Aangepast" op "Welk type installatie wilt u?" het scherm.

Selecteer de partitie op "Waar wilt u Windows installeren?" pagina. Als de schijven niet worden gepartitioneerd, selecteer de "C" en klik "Volgende".

Laat de computer opnieuw op te starten. Na het herstarten, zal Vista de installatie te starten. Dit zal de harde schijf te wissen, dus zorg ervoor dat u back-up van alle bestanden die u wilt opslaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha