Hoe kan ik Windows Media Center Fix

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 1, 2015 Admin Computer 0 1


Windows Media Center is een multimedia programma geproduceerd door Microsoft Corporation. En 'voornamelijk gebruikt door de gebruikers van het Windows-besturingssysteem. Naast het afspelen van video-en audio-bestanden op uw computer, kan het ook werken in combinatie met een tv-tuner en fungeren als een digitale video recorder op de computer om te pauzeren, terugspoelen en opnemen van live televisie. U kunt ook delen van mediabestanden in het netwerk met apparaten zoals de Sony PlayStation 3 en Microsoft Xbox 360 Als u problemen ondervindt met Windows Media Center, reparatie of het programma moet eventuele problemen die u hebt ondervonden op te lossen opnieuw te installeren.

Open het Configuratiescherm. Om dit te doen, klikt u op het menu 'Start'. Als u gebruik maakt van een nieuwere versie van Windows, het pictogram "Configuratiescherm" zal direct beschikbaar om te klikken zijn. Als u gebruik maakt van een oudere versie van Windows, moet u eerst klikken op "Instellingen" voordat je kunt "Configuratiescherm."

Open het hulpprogramma gebruikt door Windows te installeren, verwijderen en reparatie-software op uw computer. In Windows Vista en Windows 7, wordt dit hulpprogramma heet "Programma's en onderdelen". In Windows XP en eerdere versies van het besturingssysteem, wordt dit hulpprogramma genaamd "Software".


Klik op "Windows Media Center" in het venster dat verschijnt op het scherm. Deze lijst van alle geïnstalleerde programma's op uw computer wordt georganiseerd in alfabetische volgorde voor een gemakkelijke toegang.

Klik op de knop "Restore". Hiermee kunt u een nieuw exemplaar van Windows Media Center volledig opnieuw te installeren op uw bestaande exemplaar. Dit heeft geen enkele invloed op de wijzigingen in de instellingen, of persoonlijke bestanden die u hebt toegevoegd aan het programma. Wat het zal doen is het vervangen van alle programma bestanden corrupt of beschadigd met nieuwe functionele exemplaren. Zodra het herstelproces, kunt u doorgaan met Windows Media Center gebruiken als voorheen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha