Hoe kan ik Windows Live Mail verwijderen op VistaWindows Live Mail is een e-mail client waarmee je meerdere e-mail accounts, waaronder Hotmail, Yahoo en Gmail, in een enkel account, zodat u e-mail gemakkelijk kunt controleren. Als je hebt geprobeerd Windows Live Mail en u niet geïnteresseerd bent in het, of als u niet langer met het programma, kunt u verwijderen van uw computer in Windows Vista snel en gemakkelijk met behulp van de ingebouwde hulpprogramma voor het verwijderen.

Klik op de Windows "Start", klik op "Configuratiescherm" en klik op "Programma's en onderdelen" pictogram om de lijst met geïnstalleerde programma's kunt starten.

Blader door de lijst van geïnstalleerde programma's, klik op "Windows Live Mail" en klik vervolgens op "Remove" om de e-mailtoepassing op uw computer verwijderen.


Klik op "Windows Live Essentials" als je het niet ziet Windows Live Mail in de lijst met geïnstalleerde programma's. Je moet een lijst van geïnstalleerde applicaties Windows Live op uw computer te zien. Klik op "Windows Live Mail", klik vervolgens op "Verwijderen" om het e-mail programma van uw computer verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha