Hoe kan ik Vladimir Script Lettertype naar Windows toe te voegen?Volgens Microsoft was het Vladimir Script lettertype ontworpen door Vladimir Andrich, in Script Modern Style. De cursief is een decoratieve handig voor ontwerpen en werken die een vloeiende script lettertype dat leesbaar is in grote en kleine eisen. Vladimir Script lettertype is een premium met licenties beschikbaar voor persoonlijk, professioneel, zaken, software en hardware die u gebruikt. Vladimir Script is geïnstalleerd in Windows als elk ander lettertype.

Aanschaffen en downloaden van de Vladimir Script lettertype uit een winkel on-line lettertype. Microsoft Windows suggereert het kopen van het lettertype van Ascender Corporation.

Open het menu 'Start' en klik op 'Configuratiescherm'. Klik op "Vormgeving en persoonlijke instellingen" in het Configuratiescherm en selecteer "Fonts".


Klik op "Bestand" en kies "Nieuw lettertype installeren" uit het menu. Selecteer de schijf waar u het bestand van de Vladimir Script lettertype gedownload.

Selecteer de map waar u het bestand opslaat in de Vladimir lettertype Script. Kies "Vladimir Manuscript" uit de lijst met fonts die verschijnt als u de map te selecteren.

Klik op "Install" om Vladimir Script in Windows te installeren. Eenmaal geïnstalleerd, Vladimir Script is beschikbaar in alle programma's die het gebruik van decoratieve lettertypen ondersteunt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha