Hoe kan ik mijn verticale en horizontale op mijn ATI-kaart?Schermresoluties worden bepaald door het totale aantal horizontale en verticale lijnen. Bijvoorbeeld, een 1080p high-definition televisie heeft 1.920 horizontale lijnen en 1080 verticale lijnen. Het verschil tussen het totale aantal horizontale en verticale lijnen definiëren de verhouding van de inrichting. In de informatica, grafische hardware is verantwoordelijk voor het verzenden van de juiste resolutie voor uw beeldscherm. Als u een ATI-kaart, kunt u de resolutie wijzigen vanuit het Control Center of Windows Display Eigenschappen.

ATI Catalyst Control Center

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "ATI Catalyst Control Center." Het opent een nieuw venster.

AMD Vision Engine Control Center

Klik op "Graphics Settings" en vervolgens op "Display Manager."


Eigenschappen voor beeldscherm van Windows

Klik op het menu "Screen Area" in het "Weergave Geselecteerd op ATI ..." sectie en selecteer de resolutie die u wilt gebruiken.

Klik op de knop "Apply". Het scherm schakelt over naar de nieuwe resolutie en verschijnt er een dialoogvenster om te bevestigen. Klik op "Ja" in het dialoogvenster voor bevestiging aan de nieuwe resolutie te gebruiken.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op "AMD Vision Engine Control Center." Hierdoor wordt een nieuw venster geopend.

Klik op de "Desktop Management" uit te breiden, en klik vervolgens op de "Eigenschappen voor Beeldscherm".

Selecteer een nieuwe resolutie in de scroll vakje Desktop ', en klik op' Toepassen '. Klik op "Ja" in het dialoogvenster voor bevestiging aan de nieuwe resolutie te gebruiken.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op "schermresolutie". Dit opent het scherm Eigenschappen van Windows.

Klik op het menu naast uit te breiden naar "Resolutie". Dit onthult de lijst met beschikbare resoluties.

Selecteer de nieuwe resolutie die u wilt wijzigen, en klik op de knop "Apply". Klik op de "Keep Changes" in het dialoogvenster voor bevestiging aan de nieuwe resolutie te gebruiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha