Hoe kan ik mijn Toshiba om te booten vanaf een USB?Omdat flashgeheugen beschikbaar is gekomen in de vorm van USB-opslagapparaten, laptops en PC begon te worden geproduceerd met de beschikbaarheid op te starten vanaf USB-apparaten. Om te beginnen met het opstarten vanaf USB, moet u eerst vast te stellen in je opstart volgorde van uw Basic Input/Output System (BIOS), die kan worden bereikt vanuit het POST-scherm (het eerste scherm dat verschijnt wanneer u de computer opstart).

Zet de computer aan en kijk naar het eerste scherm dat opent zodra deze is ingeschakeld. Dit scherm vertelt je "Druk op de x-toets om de instellingen te gaan", "X" vervangt met de werkelijke sleutel om toegang te krijgen tot het BIOS. Het is meestal "Delete" of "F2" op Toshiba-systemen.

Druk stevig en snel voordat het scherm verdwijnt. Als je niet snel genoeg reageert, krijgt u de window of opportunity om de BIOS te gaan missen. Toshiba systemen, deze window of opportunity is ergens tussen 2-5 seconden.


Navigeer je BIOS setup-scherm voor het tabblad "Boot". Het is meestal net voor "Exit".

Als de eerste boot device, selecteer "USB" of "USB HDD." Als u een optie "USB-ZIP", kunt u mogelijk om te booten, om in te stellen dat als je geen andere keus.

Druk op de "Save and Exit" in het BIOS. De juiste knop is meestal F10.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha