Hoe kan ik een wachtwoord in de veilige modus te resettenStart de computer op in de Veilige modus van Windows kan u toestaan ​​om een ​​vergeten wachtwoord te wijzigen. Standaard wordt de veilige modus geen wachtwoord nodig, dus als je vergeten jou, kun je deze modus te gebruiken, ingebouwde Windows als een instrument voor het oplossen van problemen, om te veranderen en weer toegang te krijgen tot uw account. Nadat de computer in veilige modus, de werkwijze voor het wijzigen van het wachtwoord is hetzelfde als in de normale modus.

Zet de computer aan, en als je de eerste boot scherm, voordat Windows begint op te starten, druk op de juiste toets om de boot opties. Normaal gesproken zal de instructies voor dit op het scherm, samen met de sleutel te drukken om de Setup-modus in te voeren om de BIOS. Als je niet op het scherm verschijnen, proberen te "F12" of "F8", zoals deze zijn de twee meest voorkomende toetsen voor dit doel.

Selecteer "Veilige modus" uit het menu dat verschijnt. Druk op de toets "Enter" en Windows zal starten in de veilige modus en meld u aan.


Open het menu "Start" en ga naar het Configuratiescherm. Dubbelklik op de "Gebruikers en groepen" of "User Accounts", afhankelijk van uw versie van Windows.

Selecteer de gebruikersaccount waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen, klikt u op "Wachtwoord wijzigen."

Voer het nieuwe wachtwoord, voer het nogmaals te bevestigen. Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​wachtwoord hint voor het geval u het wachtwoord bent vergeten te selecteren. Klik op "Wachtwoord wijzigen" om de wijziging te voltooien. Start de computer opnieuw om terug te keren naar de normale modus.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha