Hoe kan ik een Uitnodiging van de Douche van de baby makenBabyborrels bieden vrienden en familie de gelegenheid elkaar te ontmoeten en deel de vreugde van een dreigende of recente geboorte. De baby shower uitnodiging biedt ontvangers met alle nodige informatie over de feestelijke gebeurtenis, en maakt het ook mogelijk de gasten om hun creativiteit te uiten. De uitnodigingen kunnen worden gekocht bij een winkel, bedrukte of zelfgemaakte hand om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan elke uitnodiging.

Teken de vorm van een baby voorwerp, zoals een fles, kinderwagen of voetafdruk, op een stevig stuk karton of bristol. De gekozen vorm moet ongeveer 6 centimeter zijn bij 8 inch. U kunt elke oproep van dezelfde kleur karton te maken, of gebruik maken van een verscheidenheid van kleuren voor een nog levendiger.

Knip de vorm en het gebruik van dit model voor de rest van de oproepen op de Bristol bord of kaart te ontwerpen.


Gebruik een kalligrafie-pen om de informatie op de baby shower te schrijven. Zorg ervoor dat de eregast van naam, datum en adres en een telefoonnummer waarop ze kunnen reageren bevatten.

Gebruik kleine decals om schroot-boekt papier te versieren. Gebruik de stickers om een ​​scène te creëren, als een baby in een koets, omringd door geschenken. Een keur aan kunst kunt kiezen om een ​​persoonlijke touch met tekeningen van kinderen toe te voegen op de kaarten en ook met elkaar verbonden.

Voor uitnodigingen die per post wordt verzonden, moet u de kaart in een envelop groot.

Voor uitnodigingen die met de hand kan worden afgeleverd, oprollen een handdoek kind rond een stof marker en een papieren briefje. Op papier, zet een briefje vragen de gasten om een ​​boodschap van goed willen schrijven en ondertekenen hun naam op het doek baby en neem het mee naar de douche voor een onvergetelijk souvenir voor de nieuwe moeder.

Rol de uitnodigingskaart afgerond, als een boek rond de marker en een handdoek, en bind een lint rond het midden van de rol om een ​​boog te maken.

Leg de rol in een fles, zet de deksel van de fles, en bind een lint rond de fles.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha