Hoe kan ik een poppenhuis te ontwerpenU kunt een poppenhuis massa geproduceerd in een speelgoed retailer te kopen. Maar waarom niet je eigen te maken? U kunt een aangepast ontwerp dat babypoppen en speelstijl past creëren, functies toe te voegen, en hebben een stuk speelgoed erfstuk dat kan worden genoten voor de generaties. Hier is hoe je kunt beginnen met het ontwerp.

Plan de totale omvang. Dit omvat de hoogte, breedte en diepte van de totale structuur. Dit geeft je de grenzen van de interne ruimte en wat je kunt krijgen in poppenhuis geven. Als u al poppen die gebruikt zullen worden in het poppenhuis, het ontwerp van de totale omvang rond de grootte van de poppen. U wilt dat de poppen zijn in staat om binnen de kamers staan ​​met een paar centimeter van headspace. De poppenhuis kan een structuur van een eenvoudig verhaal, of twee of zelfs drie niveaus. Het is aan u en hoeveel kamers u wilt opnemen in het poppenhuis op te nemen.

Kies toegankelijkheid. U kunt het ontwerp van een poppenhuis dat aan de bovenkant open is, dan toegang tot je door het gebied van het dak. U kunt een schuifdak dat dient als afdekking en tijdens de speeltijd verwijderd creëren. Dit is de meest bekende soort poppen huis en kunt u een gezicht vol poppenhuis en dan gewoon laten de achterkant geopend voor toegankelijkheid tijdens het spel te ontwerpen - of u kunt een poppenhuis, dat is aan de achterkant open te ontwerpen . Een andere versie van het poppenhuis open aan de achterkant is een poppenhuis dat twee vleugels die openzwaaien heeft. Wanneer niet in gebruik, deze scharnierende vleugels klappen te sluiten in poppenhuis. Wanneer in gebruik, zijn swing vrij toegankelijk.


Het ontwerpen van de begane grond. Zodra u uw totale omvang en de optie toegankelijkheid hebt gekozen, moet u een plattegrond voor het poppenhuis te trekken. Omvatten de eenvoudige kamers zou een echt thuis hebben - een keuken, een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. Als u van plan bent een poppenhuis multi-level, wilt u misschien ruimte voor een trap in miniatuur omvatten, zelfs als ze niet nodig zijn. Maak de grootte van de kamer in verhouding staat tot het gebruik ervan - als in een echt huis, zou de badkamer en de hal kleiner zijn, de woonkamer en de keuken grotere kamers, en de slaapkamer een middelgrote.

Het ontwerpen van speciale functies. Aangezien dit een poppenhuis aangepast, neem de tijd om speciale functies die u niet zou kunnen vinden in poppenhuizen standaard plannen. U kunt speciale kamers die de levensstijl van uw gezin weerspiegelen. Misschien kun je een kas aan de kant van het poppenhuis, of een grote veranda met ruimte voor een schommel te ontwerpen. U kunt ook een ingebouwde in plaats van afhankelijk volledig op mobiele pop. Ingebouwde keuken kasten, banken, stoelen bij het raam, en bibliotheken zijn grote mogelijkheden in de verschillende kamers van het poppenhuis op te nemen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha