Hoe kan ik een HP-computer in de diagnostische modus startenStart de HP computer naar diagnostische mode kan op verschillende manieren. De diagnostische modus van een computer is hetzelfde als de HP diagnostische modaliteit elke Windows computer. Het heet "Veilige modus" en is beschikbaar in tabel formaat in de command line-formaat, zodat u opdrachten rechtstreeks in te voeren om de computer.

Klik op de knop "Start" en typ "msconfig" in het veld "Zoeken". Druk op de "Enter". Dit opent het "Selectief opstarten". Let op: Windows XP-gebruikers moeten op "Uitvoeren" en typ "msconfig". Druk vervolgens op "Enter".

Selecteer het tabblad "Algemeen" en klik op het selectievakje naast "Diagnostisch opstarten." Selecteer het tabblad "Opstarten" en klik op het selectievakje naast "Veilig opstarten". Klik op "OK". U wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Klik op "Nu opnieuw opstarten". De computer zal opstarten in de diagnostische modus.


Herhaal stap 1 als je eenmaal klaar bent met de diagnostische modus. Herhaal stap 2, maar deze keer door het opruimen van het vakje naast "Diagnostisch opstarten." Nogmaals, dit kunt doen als je eenmaal klaar bent met de diagnostische modus.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha