Hoe kan ik een handtekening toevoegen aan een elektronisch documentIn de afgelopen vijf jaar, de mensen begonnen om uit de buurt van de tijd van papier schuifelen bewegen. Zeer weinig mensen nemen de tijd om de hand te schrijven meer brieven, en de meeste bedrijven hebben geen mail correspondentie aan klanten dagelijks. Op de arbeidsmarkt, veel werkgevers hebben geen vragen meer van papier werk - er zijn computers opgezet in de winkels, waar potentiële sollicitanten online kunnen gaan en solliciteren. Tijdens deze onpersoonlijke elektronische uitwisseling, kan de toevoeging van een elektronische handtekening op maat voor uw documenten helpen om een ​​beetje 'meer' persoonlijk 'nieuwe elektronische correspondentie.

een handtekening lijn van een tekst document toevoegen

Open het elektronische document. (Als het een Word-document, moet u klikken op het tabblad "Invoegen" op de werkbalk).

Het toevoegen van een handtekening aan een e-mail

Selecteer "Signature Line." Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u de volgende velden kunt invoeren:. "De naam van de ondertekenaar, de"Mr Title" en "Instructies"


Vul alle velden in en klik op "OK". De kenmerkende lijn worden toegevoegd onderaan de document.

Meld u aan bij uw e-mailaccount.

Klik op de knop "Opties".

Selecteer het tabblad dat zegt: "Handtekeningen." Een dialoogvenster zal openen. Als dit de eerste handtekening gemaakt, wordt u gevraagd om de tekst die u wilt gebruiken als een handtekening, alsmede de gewenste lettertype, grootte en kleur te geven.

Sla de wijzigingen op en selecteer de optie die past automatisch de handtekening aan alle uitgaande e-mailberichten (afhankelijk van uw e-mail-account, klikt u op "OK" of zet een vinkje in een doos opties) .

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha