Hoe kan ik een gelukkig huwelijk hebben? Geheimen van PAAR saamhorigheidHoe kan ik een gelukkig huwelijk hebben? Geheimen van PAAR saamhorigheid

Hoe kan ik een gelukkig huwelijk hebben? Heeft alles wat je leest het niet geloven! Terwijl echtscheidingen nooit hoger zijn geweest, en iedereen lijkt te verschillende beten op dat kersen hebben, op de lange termijn relaties zijn nog steeds mogelijk en kan absoluut geweldig zijn. Niemand in een ongelukkige relatie of misbruik moet blijven, maar noch de dingen zijn altijd perfect; sommige paren erin slagen om de stormen van het rapport weer en hier zijn enkele van hun geheimen:

1. Ze begrijpen dat relaties niet alleen werken, dus t

hey werken aan hun relatie

De rapporten niet alleen te werken, ze zorg en voeding nodig. Paren die samen zijn geweest voor een lange tijd dat ze beseffen dat hun relatie is belangrijk, dus werken. Zeker niet lopen bij het eerste teken van problemen.


2. Ze accepteren dat niet alle verschillen kunnen worden opgelost

Soms zijn er verschillen die simpelweg niet kan worden overeengekomen. Het heeft geen zin om energie te verspillen aan deze gevechten te winnen, de paren zo succesvol en gelukkig ga akkoord met verschillen en compromis.

3. Zij zijn beste vrienden en geliefden

Onder dat het huwelijk, op lange termijn koppels zijn ook beste vrienden. Ze luisteren naar elkaar, ondersteunen en motiveren elkaar, en ook spelen en plezier hebben met elkaar, evenals de liefde.

4. samen te groeien. Ze zijn onderling bolwerk

Mensen in lange-termijn partnerships geven elkaar de ruimte om te doen wat ze willen, maar werken samen om hun individuele doelen en gemeenschappelijke bereiken. Ze moedigen elkaar om meer te krijgen en elkaar steunen in hun inspanningen.

5. Zij waarderen hun samenzijn en niet verwaarlozing

Gelukkig stel zijn samen tijd doorbrengen. U kunt een hechte relatie met iemand die je nauwelijks zien niet maken. Maar ze zijn druk bezig, de lange termijn koppels zorg ervoor dat ze de kwaliteit tijd samen waar er geen werk en geen onderbrekingen. Ze samen dingen doen, ga in het weekend samen en ze nooit uit te gaan dating gewoonten.

6. Er zijn leugens en bedrog onder hen; partners liefdevolle en gelukkig

Ik ben altijd eerlijk met de andere

Er is altijd bedrog is tussen de paren succes. Ze delen alles, en er zijn nooit misleiding of bedrog, omdat zij weten dat zodra dat vertrouwen is gebroken, is het zeer moeilijk of soms onmogelijk te reconstrueren.

7. Er is wederzijds respect, zorg, bewondering en elkaar steunen

Paren in lange termijn elkaar respecteren voor wat ze zijn. Er is een dominant lid van het team, respecteren meningen en overtuigingen elkaar en delen de klusjes die gedaan moeten worden.

8. Ze hebben kwaliteit van communicatie; ze waarderen en hun tijd in te investeren

Heel eenvoudig, de succesvolle paren met elkaar praten. Maar ze niet alleen praten, luisteren en kennis te nemen van wat de ander zegt. En "alleen een goede communicatie, dat elk van hen weet wat de andere behoeften en wensen, en dat is hoe ieder van hen kunnen samen gelukkig blijven zo lang.

9. Blijf individuen

Lange termijn koppels niet zo afhankelijk van elkaar dat ze niet hun hobby's en interesses zijn geworden. Zelfs binnen een partnerschap dat heeft geduurd jaar, ze hebben nog steeds hun individualiteit.

10. Stop niet proberen elkaar te behagen

Voor een rapport hard, moet elke persoon een goed gevoel over. Het liefdesverhaal in een duurzame relatie nooit sterft, en hij zal nog steeds kopen haar bloemen en ze koken zijn favoriete gerecht voor hem. Deze kleine tekenen van genegenheid en dankbaarheid betekent nog steeds veel, zelfs na twintig, dertig of vijftig jaar.

Wat maakt een gelukkig huwelijk? Kent u een andere geheimen van gelukkige koppels en succesvol?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha