Hoe kan ik een Fruit gezicht te maken? - Met gedetailleerde stappen en afbeeldingen opgenomenOnze huid gaat door een hoop op een dagelijkse basis. Bijtende chemische stoffen in de lucht, de stralen van de vervuiling, stof en zon maken de situatie nog erger voor onze huid. Terwijl u geniet van een gezichtsbehandeling fruit of andere behandelingen voor het gezicht is altijd in onze gedachten, hebben we nooit genoeg tijd om te gaan naar een salon en gedurende twee uur op een gezicht. Er zijn echter manieren om uw fruit gezicht thuis te bereiken stralende huid direct. Volg gewoon deze zes stappen om uw eigen fruit gezicht thuis te maken.

Stappen om een ​​vrucht gezichtsbehandeling thuis:

Stap 1: het reinigen

De eerste stap is om je gezicht grondig te reinigen. Terwijl je je gezicht kan wassen met een milde zeep, moet je rauwe melk te koud te gebruiken in een wattenschijfje om alle onzuiverheden te verwijderen. Melk is groot als een reinigingsmiddel en is volledig natuurlijk, dus er zijn geen agressieve chemicaliën. Gebruik het wattenstaafje in een cirkelvormige beweging om de huid te reinigen. Na het reinigen, je gezicht wassen met warm water. Melk helpt bij het verwijderen vuil uit de poriën en geeft een instant glans.


Stap 2: scrubben

De volgende stap voor een goede vruchten gezichts is te exfoliëren. Hiervoor krijgt u 1 eetlepel havermout en 1 eetlepel citroenschil poeder of gedroogde citroenschil nodig. Voeg de voorstellen en maken een pasta door het toevoegen van een beetje 'rozenwater water/vlakte. Als alternatief kunt u ook gebruik maken van een mixer om het deeg te maken. Neem citroenschil, een beetje 'van het water toe te voegen aan hen en gebruik de mixer tot pulp te maken. Voeg vervolgens de haver om het om het deeg te maken.

Nadat het deeg klaar is, toe te passen over je hele gezicht met je vingers in een cirkelvormige beweging. Gebruik de pasta op je nek ook. Exfoliëren voor 2-5 minuten met de vlek en dan afspoelen met warm water. Dep ze droog je gezicht.

Een aantal andere opties om te schrobben:

  • Meng yoghurt en havermout om een ​​scrub te maken
  • Meng havermout en melk om een ​​scrub te maken
  • Meng zuiveringszout met water

Stap 3: Lichter

Wrijf kleine 'honing op je huid te helpen verlichten een beetje'. Honing fungeert als een bleekmiddel en helpt fleuren huidskleur. Afwassen na 10 minuten.

Stap 4: De opening van poriën

Kook een pot met heet water en gebruik het om je gezicht te stomen. Laat het water gedurende 5 minuten en buigen met een handdoek om de stoom te houden. Dit zal de poriën te openen op uw huid.

Stap 5: Fruit Facial

Neem dan een rijpe tomaat en pureer tot een pasta en voeg een paar druppels citroensap in. Bewaar het mengsel in de koelkast voor 20-30 minuten en daarna eruit nemen. Voeg een theelepel honing aan. Breng het mengsel op je gezicht en hals. Laat gedurende 15 minuten en spoel na met water.

Als alternatief, mash een rijpe banaan, voeg een beetje 'van citroensap en een theelepel honing. mengen en aanbrengen op de huid. laat gedurende 15 minuten.

Stap 6: voeden en te hydrateren

Neem een ​​komkommer en maken een pasta van te maken. Breng deze pasta op het gezicht en nek. Laat gedurende 10 minuten en spoel af met koud water. Dep ze droog, fruit zetel van het gezicht wordt gedaan. u kan nodig zijn om follow-up met een vochtinbrengende crème.

Hier is hoe een vrucht gezichtsbehandeling thuis. Ik hoop dat het artikel beschikbaar was.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha