Hoe kan ik een DVD ISO duplicerenEen ISO-bestand is een disk image, een kopie van een cd of dvd gecomprimeerd tot een enkel archief. Als u een DVD met een of meerdere ISO-bestanden, kopieer de schijf is een no-brainer. Er zijn verschillende manieren om een ​​DVD ISO dupliceren, maar ze hebben allemaal hetzelfde resultaat te krijgen.

Dupliceer de dvd opnieuw branden van de ISO-bestand (en). Als een ISO-bestand is een bestand van data base, hem te slepen vanuit de originele DVD op uw harde schijf kopieert. Het kan dan opnieuw worden gebrand op een DVD-R-schijf op te laten vallen op de afbeelding DVD-R. Deze methode houdt in het bijzonder nuttig als u meer exemplaren van de DVD te maken. Als dat zo is, gewoon branden het ISO-bestand (en) op meer dan een DVD-R. Als je klaar bent, kunt u het ISO-bestand (en) van de harde schijf te verwijderen.

Duplicate DVD kopiëren "on the fly". Deze methode is de makkelijkste en snelste optie voor mensen met twee harde schijven (voor een soortgelijke methode met behulp van een enkele eenheid, zie stap 3). Populairste brandprogramma's bieden deze functie, wat inhoudt dat het plaatsen van zowel de ISO-DVD en DVD-R in de computer op hetzelfde moment, dan vertellen het programma naar DVD te kopiëren naar DVD-R allemaal in een stap. Dit maakt dingen eenvoudig, maar voor een perfecte kopie is het beter om de computer alleen te laten terwijl u werkt.


Duplicate DVD een kopie simuleren on-the-fly. Deze methode simuleert de in stap 2, maar het werkt voor gebruikers met een enkele harde schijf. Ook in dit geval, de meest populaire brandprogramma's bieden deze mogelijkheid. Ze lezen de ISO DVD uit het station en op te slaan gegevens tijdelijk op uw computer. Bbe ervoor om minstens 4,7 GB vrije ruimte op uw harde schijf. Zij zullen dan vragen om de DVD ISO te vervangen door de DVD-R, de overdracht van de opgeslagen gegevens, en het tijdelijke bestand (en) van de harde schijf te verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha