Hoe kan ik een DOC Microsoft Word op een Mac Intel lezen?Microsoft Word is een populaire tekstverwerkingsprogramma. De zakelijke en thuisgebruikers tegenkomen Word DOC-bestanden in een verscheidenheid van situaties. Hoewel Microsoft Word biedt de beste compatibiliteit met Word DOC-bestand, zijn er andere programma's die kunnen openen, lezen en Word-bestanden te bewerken. Microsoft Office 2011 draait op Intel Mac en Word 2011 bevat E 'volledig compatibel met bestanden die zijn gemaakt met de Windows-versie van het programma.

Open het Word DOC in TextEdit. Teksteditor is een basis tekstverwerker ingebouwd in Mac OS X. Het ondersteunt rich tekst, webpagina's in HTML, Web Archives Mac, OpenDocument en Word-bestanden die eindigen in DOC, DOCX en XML. Het bevat opties voor eenvoudige opmaak, zoals tabellen en meerdere opties voor het lettertype. TextEdit gebruikt de OS X ingebouwde spellingcontrole voor spelling en grammatica controle. Als u niet beschikt over Office, iWork en OpenOffice geïnstalleerd, TextEdit is de standaard editor voor Microsoft Word DOC-bestand. Door te dubbelklikken op het bestand en het zal openen in Teksteditor.

Download en installeer OpenOffice. OpenOffice is een complete productiviteit applicatie met mogelijkheden vergelijkbaar zijn met Microsoft Office. Als een open source programma, OpenOffice is gratis te downloaden en installeren. De applicatie OpenOffice Writer kan Word-bestanden die zijn gemaakt in Word 97 of hoger openen. Het bevat ook een spreadsheet-programma genaamd Calc, een presentatie programma genaamd Impress, een database-programma met de naam Base en een grafisch programma genaamd Draw.


Aanschaffen en installeren of iWork Pages. iWork is Apple's productiviteit programma. Het bevat Pages voor tekstverwerking, Keynote voor presentaties, cijfers voor spreadsheets en iMovie voor videobewerking. Pages, Keynote en Numbers zijn compatibel met Microsoft Office-documenten. Pagina's kan een Word-bestand dat is gemaakt in Word 97 of hoger openen. Twee opties zijn beschikbaar voor aankoop. IWork is beschikbaar in de Apple Store, online of offline, voor $ 79 als van maart 2011 Als u werkt met Mac OS 10.6.6 of hoger, dan kunt u ook Pages kopen voor slechts $ 19.99 in de App Store vanaf maart 2011 .

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha