Hoe kan ik een CSV-bestand van Computer Services draaienE 'nuttig af en toe om de beschikbare services op de computer te controleren door middel van een verslag. Dit biedt een manier van services die worden uitgevoerd, maar niet meer nodig, of services die automatisch worden gestart beheersen, maar het beter om met de hand worden gedaan of uitgeschakeld bij het opstarten zou zijn. Een lijst van alle diensten zijn beschikbaar in de dialoogvensters beschikbaar in het configuratiescherm diensten. E 'mogelijk om de notering in een aantal verschillende manieren te verwijderen om te exporteren naar andere software, zoals Microsoft Excel.

Ga naar het menu 'Start' en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

Kies 'Systeembeheer'. Hier zijn alle low-level diensten voor configuratie door de gebruiker.


Klik op "Services". Dit is een lijst van de diensten die worden gebruikt door het systeem en de gebruiker kan wijzigen. Dit zal het dialoogvenster Services te openen.

Selecteer "Actie" en vervolgens "Lijst exporteren." Dit opent een dialoogvenster om de lijst van diensten in verschillende formaten op te slaan. Kies de "Tekst (gescheiden door komma's) (* csv)" formaat van de drop-down lijst.

Navigeer naar de map waarin u de snelkoppeling op te slaan door te klikken op het beschikbaar aan de linkerzijde van het dialoogvenster koppelingen of blader naar de map op de normale manier. Voer een bestandsnaam in en druk op "Opslaan".

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha