Hoe kan ik een Canon Pixma IP 1500 op Windows Vista installeren?Uw oude printer met de nieuwere besturingssystemen installeren, kan het vaak moeilijk zijn. De Canon PIXMA iP1500 printer, uitgebracht in de vroege jaren 2000, komt niet met stuurprogramma's voor Windows Vista. Om de Canon PIXMA iP1500 printer met het besturingssysteem Windows Vista te installeren, moet u de Windows Vista Canon officiële drivers van de Canon-website te downloaden. Eenmaal gedownload, zult u in staat om de gedownloade drivers te gebruiken als ware het een originele installatieschijf.

Sluit uw printer Canon PIXMA iP1500 aan op uw computer en volg de instructies op het scherm om de printerdriver elementaire Vista Canon. Deze drivers bieden basisfunctionaliteit, maar u kunt extra drivers downloaden om de volledige functionaliteit van Vista.

Ga naar de software voor de Canon PIXMA iP1500 (zie bronnen).


Kies "Windows Vista", uit de "Operating System" drop-down lijst en selecteer de taal en klik op "Verzenden". Klik op "Canon Inkjet Printer Driver Add-on-module", klik op de link voor de download. Drukt u op de Backspace-toets op het toetsenbord, en klik vervolgens op en download de "Windows Utility My Printer Canon" en "Easy-PhotoPrint EX" (als je wilt wat extra grafische software).

Dubbelklik op "Printer Driver Canon Inkjet add-on" te downloaden en volg de instructies op het scherm om extra functies toe te voegen. Herhaal dit met de andere programma downloads.

Start de computer opnieuw om de Canon PIXMA iP1500 op Windows Vista volledig te installeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha