Hoe kan ik een bootdisk in lijn te maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 6, 2015 Admin Computer 0 0


Het verliezen van uw Windows-installatie-cd kan ernstige problemen veroorzaken, tenzij je een bootable backup gemaakt op voorhand. Gelukkig, dit is eenvoudig te doen met de bestanden vrij beschikbaar online. Als je computer crasht of niet in te schakelen, zal deze schijf kunt u de auto te starten en gebruik de Recovery Console op uw pc te repareren. Het creëren van een bootdisk uit het bestand online kan op een dag een diagnose en het oplossen van een computerprobleem voordat ernstige reparaties nodig zijn.

Download het ZIP-archief file recovery console online (zie "Bronnen"). Op de webpagina wordt geladen, klik op de link met het label "Hoe maak je een bootable cd om de Recovery Console te creëren." Het ligt ongeveer halverwege de lijst link aan de bovenkant van de pagina.

Pak het gedownloade archiefbestand. Veel gratis programma's doen dit, zoals WinZip (zie "Bronnen"). Een nieuw venster wordt geopend met daarin een afbeelding van een disk ISO-bestand,.


Sla de uitgepakte ISO-bestand op uw harde schijf.

Plaats een lege schijf in de computer.

Brand het ISO-bestand op de schijf. Plaats niets, behalve het bestand op de cd. Wanneer het proces is voltooid, verwijdert u de opstartschijf en bewaar deze op een veilige plaats in geval van nood.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha