Hoe kan ik een andere achtergrond op mijn bureaublad?De meesten van ons besteden ons hele dag op de computer; we ze gebruiken op het werk en gebruik ze thuis. Een artistieke expressie van wie we zijn - Waarom zijn zo ingebed in ons leven, hebben computers een verlengstuk van onze persoonlijkheid geworden. Het veranderen van de achtergrond van het bureaublad is een leuke functie waarmee u foto's van uw familie, uw favoriete huisdier, een reisbestemming of een vakantie thema hebben. Verander de achtergrond is ook een van de gemakkelijkste manieren om uw pc te personaliseren en te uiten je innerlijke zelf.

Windows 7

Klik op "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm".

Windows Vista

Typ "bureaublad achtergrond" in het zoekvak en kies "Change Desktop Background" door er op te klikken.


Windows XP en eerdere versies

Verander de afbeelding, hetzij door het selecteren van een achtergrond foto reeds door Windows, of door te klikken op "Browse" om een ​​foto van uw elektronica te selecteren.

Uw foto's bijsnijden of het formaat om het scherm te vullen; automatisch vergroot of verkleind om te passen op het scherm, tegel, of in het midden door te klikken op de pijl naast "Picture Position" en het benadrukken van uw keuze.

Klik op "Wijzigingen opslaan" knop om uw nieuwe wallpaper instellen.

Klik op "Start", "Configuratiescherm" en "Vormgeving aan persoonlijke voorkeur aanpassen".

Klik op "Persoonlijke instellingen" en selecteer "Desktop Achtergrond."

Selecteer de afbeelding van achtergronden die worden geleverd door Windows, of kies een van uw eigen door te klikken op "Bladeren", zoekt u het bestand en dubbelklik erop om het te selecteren.

Kies "past het scherm", "tegel" of "gecentreerd op het scherm" om de grootte en de positie van uw achtergrond en klik op "OK" te sluiten van het scherm af.

Klik op "Start" en vervolgens op "Configuratiescherm" en markeren en klik op "View".

Selecteer het tabblad "Desktop", dat is de tweede van links op de bovenkant van het venster Eigenschappen voor Beeldscherm en kies je afbeelding.

Klik op "Browse" om te zoeken naar een foto die u op uw PC opgeslagen, of selecteer een van de wallpapers van Windows.

Klik op de pijl in de linkerbenedenhoek van het vak "Location" en ofwel stretch, het centrum of tegels van uw afbeelding.

Klik op de knop "OK" om de Eigenschappen voor Beeldscherm te sluiten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha