Hoe kan ik een Acer Aspire netbook RestoreDe Acer Aspire heeft een systeem recovery op een verborgen partitie van de "D:" rijden. Deze partitie back-up van de harde schijf en biedt de tools die u nodig hebt om uw systeem te herstellen in geval van een systeemstoring. De Acer Aspire kan worden hersteld met behulp van de te herstellen schijven of via de e-schijf optie die het apparaat biedt met dezelfde informatie opvragen, zoals harde fysieke herstel selecteren. Herstel-cd moet worden bereid door de eigenaar van de Aspire voordat het systeem moet worden hersteld.

Restore Acer Met een E-Disc

Start de laptop Acer Aspire.

Recovery Discs

Hit of de toets "ALT" en "F10", net als het systeem opnieuw wordt opgestart om het herstellen optie beginnen.


Voer het wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd door de Acer management systeem herstel. Als u geen wachtwoord heeft, voert u het standaard wachtwoord van zes nullen (0,0,0,0,0,0).

Kies de "Recovery Actions" en selecteer vervolgens "Next."

Selecteer de optie herstel. Er zijn meerdere beschikbaar, waaronder een "System Restore" full "Installeer Application/driver." De Aspire nu herstellen zich. Volg de instructies op het scherm.

Plaats de eerste herstelschijf in de cd-of dvd-rom. Reboot de Acer Aspire met het herstel schijf nog in het station. Wanneer het systeem opnieuw is gestart, zal het herstel schijf te detecteren.

Kies de gewenste taal wanneer daarom wordt gevraagd en selecteer "HDD Vol Rebuild". Wanneer u wordt gevraagd, verwijdert u de eerste schijf.

Plaats de tweede recovery schijf en klik op "OK". Druk op "OK" om het besturingssysteem en de displays te installeren op "OK" om de licentie overeenkomst te accepteren.

Selecteer de partitie die moet worden gebruikt tijdens het herstelproces. (Acer raadt aan dat u de bestaande partitie te gebruiken.) Systeem zal beginnen om zichzelf te herstellen. Als deze is voltooid, verwijdert u de tweede schijf en plaats de schijf "Systeem". Het systeem wordt opnieuw opgestart.

Verwijder de disc "System" als daarom wordt gevraagd en druk op de spatiebalk om het herstelproces te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha