Hoe kan ik een aangepaste Sandy uit Grease creërenGrease is een klassieke film, en Sandy is zijn meest geliefde personage. Olivia Newton-John beveiligd zijn plaats in de filmgeschiedenis, toen ze speelde Sandy in "Grease". U kunt plezier hebben als dat van de 50 schattige personage als je kleden als Sandy. Laat je fantasie de vrije loop en omarmen de onschuld en het plezier van het personage.

Kijken naar de klassieke 1978 film voor inspiratie. Als u niet de film, kunt u huren of vinden het erg goedkoop op rommelmarkten of kringloopwinkels van film. Het is een klassieker die je overal kunt krijgen. Sommige van je vrienden kan ook een kopie die u kunt lenen.

Begin met kleren. Sandy kleren zijn schattig en leuk om te gaan jong, ook al ben je niet. Olivia Newton-John is 29 jaar oud toen ze speelde Sandy tiener in de film. Leeftijd maakt niet uit. Omarm de adolescentie in de jaren '50 te krijgen in karakter mode met een poedel rok of lange rok.


Kies een shirt, dat is de knop-up met korte mouwen. Zou moeten zijn geschikte vorm, maar bescheiden. Laat een knop of twee ongedaan gemaakt aan de bovenkant voor een kijkje provocerend. Ze heeft getransformeerd, op het einde, na alles, maar niet te ver gaan met het, dat wel. Sandy is een onschuldig meisje.

Zet een blonde pruik op zijn hoofd als je niet van nature blond. Je moet dragen in een hoge paardenstaart voor een leuke uitstraling en u kunt flip out als je haar te kort is voor een paardenstaart.

Dragen korte sokken en sportschoenen oude stijl. Hoewel de schoenen zijn niet zo belangrijk voor een kostuum Sandy, moet overeenkomen met de kleren en lijken authentiek tot de periode. Korte sokken zijn van essentieel belang.

Zet deze accessoires zoals zonnebrillen vintage of een sjaal voor een vleugje klasse aan het kostuum.

Oefen een Australisch accent aan een leuke verrassing te voegen voor uw kostuum karakter. Leer dansen uit de film kan ook leuk om te kunnen gekscherend aantonen wanneer je in de buurt zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha